Gula-Gula Udang : Terkenang Di Masa Dulu

Hah korang yg seangkatan ngan aku mesti tau gula-gula udang
Pehh dulu mmg kemaruk makan ni
Dengan pembalut2 nipis tu aku tala
Tapi mmg leh makan kan
Hahahahha ntah aku telan jek


Masa aku google pasal gula-gula udang jumpe INI

Meh nak tayang gula-gula yg aku jumpe kat negara pasir berdengung ni
Bleh la kan lepas rindu dendam zaman2 nostalgia



Jom join Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!Jom kite klik2

26 Gtau jek:

mzhany said...

lama tak mkn gula gula udang ni...beshhh kan

Nur Hawa Mohd Zin said...

awe tak suka makan gula2 tu sebab melekat2..hehe

Aleyn said...

Ha ah...memang nostalgia gula2 udang tu...saya pun makan gak pembalut plastik tu...selamber jer...tapi kalau jumpa lagi sekarang...tak bg anak makan pembalut tu..ekekek...

Citarasa Rinduan said...

kak...
kat malaysia pun dah susah cari..
kalau ada tak samalah rasanya...

setuju sangat2 time dulu2 suka makan gula2 udang nie dgn plastiknya sekali... siap makan sikit2.. takut abis.. hahhahaha

Lelord said...

@mzhany aah besh2..tp yg kite jumpe kat doha ni x sama sgt xpe la janji ada ekekeke

Lelord said...

@Nur Hawa Mohd Zin hehehheee

Lelord said...

@Aleyn siyes kan nostalgia mende2 cenggini

Lelord said...

@Citarasa Rinduan akak ms kat mlka mmg x jumpa dah, tpt lain tatau la ada ke tak. tp bestkan hehhee

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

ekekek..
mmg nostalgia r lela,
tingat zmn hingusan, ngan pembalut die yg nipis tu maman skali.. =)

Bionic women said...

oh tidak, terkenang zaman dolu2..hahaha
zaman main zerofine, main rejam selipar, main police sentri dan segala jenis permainan..
pernah main kad, cagarnya ialah gula2 ni..saper kalah kn bagi gula2 dia..huhu

notti netti said...

kena pergi pasar pudu beli gegula tu.

mamalieyna said...

ha laa....tetiba terkenang...ada lg ke gula2 udang tu skrg eh...hee~

ch@ said...

gula-gula udang ni ada lagi, tapi dah tukar packaging, takde lagi plastik yg boleh di makan.

LindaRahim said...

memang boleh mkn dgn plastik nipis tu skali...sy ajar anak sy mkn...dia tanya balik..."Ummy pun tahu mkn gula2 ni ek"...hihihi...Ummy lama dah mkn ni sblm korang ada lagik...

umiliza989 said...

ha ah...lama xmakan gula2 2....dulu masa kecik...suka sangat dpt makan.

♥MiZz-siHa♥ said...

lame dah xmkn gula2 tu..mmg awesome la gl2 tu..mkn ngan plastic dlm die skali..hahaha

Lelord said...

@♥Leily|Ummi Alya Husna♥ huhuhu mmg nostalgia arr

Lelord said...

@Bionic women yeah tu dia ramai yg seangkatan

Lelord said...

@notti netti huhuhu jauh aku nak g sna net

Lelord said...

@mamalieyna kahkahkah terkenang di masa dulu...tu hah Net kata ada kat pasar pudu

Lelord said...

@ch@huhuhu mkn ngan pastik nipis tu yg beshhh

Lelord said...

@LindaRahim hahahhaha

Lelord said...

@umiliza989 suka kan...punya nikmat arr kalau mkn dulu

Lelord said...

@♥MiZz-siHa♥ hehehehee

larradanish said...

same ek rase dia lord..aku ske gak gula2 atas tu..sekang ade lgi tp tk famous cm dulu r..

Anonymous said...

halal ke dok ni?? huhu..

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in