Kena Shampoo

Huhuhu gara-gara aku sakit pala arr ni
Soh darling picit pastu katanya banyak sgt kelumumur
Hmmmm dengan rela hati dia tolong kikis ngan sikat
Ekekeke lastly darling kata meh g shampoo
Wahh rasa cam kat salon laks

Eh korang ada x kelumumur
Aku mmg le ada tp idak le teruk camni
Since dok sini makin menjadi2
Macam2 shampoo dah aku guna
Kalau ada petua share yek



- Posted using BlogPress from my iPhone

10 Gtau jek:

arenice said...

tu maybe faktor keadaan,cuaca barangkali..lumur mimau purut ats kpla..insyallah boleh kurangkan

Bionic women said...

kita dulu pun macam2 shampoo guna last2 guna himalaya baru leh jalan..
shampoo2 lain sampai yg rm5o sebotol pun x jadi..huhu

cuaca kot lela, kulit kepala kering sebab tu ada kelemumur..
petua tu idok ler ada.huhu

JaJa'Z said...

yang jja pernah apply kat kepala ayah jaja dulu2..sental tempat yang kelemumur tu dengan limau nipis...kikis2 dulu dengan sikat..pastu tenyeh ngan limau nipis plak...

Nur Hawa Mohd Zin said...

pakai limau nipis kak waktu basuh kepala

Lelord said...

@arenice tocei2...kat sini adake ek limau purut, limau nipis jek rasanya yg ada

Lelord said...

@Bionic women skang mmg pakai himalaya gak

Lelord said...

@JaJa'Z hehehhe mlm td darling wat cenggitu la...cuma xde la tenyeh limau

Lelord said...

@Nur Hawa Mohd Zin orite akan dipraktikkan...harummmm

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

panas sgt...mmg kelemumur mudah ada.tp miza dah ok.hr tu perubahan hormon masa mula2 peknen..hari2 syampoo sampai tak laraqt dah..tetap berkuping tau..sedih gak masa tu..bila perut dah besar ok sendiri.

ke lela tension?doc kata klu tension pun leh ada kelemumur tau
!

Lelord said...

@Lydia Miza(Aidyl Azim) hah tension..rasanya cam x jek..ceria manjang ni..masak makan pastu boolat ekekeke

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in