Ben Ashaari Meh Tengok Gambar Ni

Hehehehee join..
Sempat lagi ni baru kul 2.20 ptg Doha bersamaan 7.20 malam Mesia


Taaadaaaaaaa
Ni la gambo terbaik yg aku amik kot
Ni gambo yg aku snap pakai enpon jek
Masa ni kami ke Sealine, family day warga Mesia di Al-Handasaa
Hehehehe kununnya amik gambo bayang la kan
Ape nama teknik ni? silhouette ke hahhahahaa

Kalau nak baca pasal kami ke sealine...

6 Gtau jek:

missina said...

pantai die mcm kat melaka jugk ek,,,cantik la,,tak tahu plak ada term utk gmbr bayang2,,,hehe

Lelord said...

@missina ekekekekee

Yumida said...

ske tgk air laut..ombak..nice pic..blog awak ni chantek la...

salam ziarah n happy berblogging yer..

Zulaykha Atyra said...

wow..chanteknye pantai kat sane.sudi-sudi jenguk!
http://zulaykhatyra.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-carik-blogger-comel.html

missina said...

dtg singgah sini lg,,,hehe,,ekceli dah lama follow u,,hehehe

PeRmAtA bIrU said...

cantik la..:)

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in