Fuhh Lega

Apakah?
Apa yang terjadi?
Apa mende yang lega?


Huhuhuhu selesai dah le urusan baju raya najlaa
Tatau le selesai ke tak kan
Janji dah ada yg dibeli
Almaklum aku punya flight kan 25 Ogos
Sampai Malaya 26hb la kan
Kalau nak terjah Sogo kompom la ramai umat
Tak kose aku nak beratur time2 dah nak raya

So tadi ada la beli selai dua baju dak kenit
Alahaiii takat beli jeans, tshirt, blouse
Kasut raya lom carik

 Comelkan paper bag ni!!

Mama? hehehehe lom soping lg
Biau le...
Ahahhahaha mana bleh
Sok lusa la kot baru soping lagi


11 Gtau jek:

ajumohit said...

ohoi sempat jugak sopping di sana ye, msti murah2 kalau baju2 branded ni lelord??

yatie Awang said...

siap2 awal nanti tak kelam kabutkan?

Mamamya said...

aku pun malas nak b'sesak2 bila shopping last minute ni...tu yg aritu m'borong kat jj....utk firas rasanya dah complete kot...utk kakak2 tu cuma tinggal beli kasut jerk....senang klu dah settle awal2...


p.s:baju ko jgn lupa suruh nenab ambik...call dulu tau...

Marsha~ said...

lambatnye kau balik ek.... ni betul2 pulang just beraya je ni.. hehehehe

zaidah said...

HARGA BAJU KAT SANA MURAH TAK LELORD....CANTIKLAH PAPER BAG TU....

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

mcm biasa baju anak didahulukan...ibu ngan ayah kemudian kira...

Cik Puan Zura said...

lawanya paperbag tu...nak catu...hehehe..baju anak2 beli time sebelum raya lagi oley..dekat raya dah x pening nak beli...

puanbee said...

paper beg cantik giler... oo saya di malaysia pun tk shoping tk nak lah pergi sogo kalau dh dekat2 ni baju dah tk best ..

Anum said...

cutenya

Puan Kutu said...

setuju!comel paper bag tu..anda ditag
http://www.puankutu.com/2011/07/1st-give-away-lucky-draw-dsweetchoc.html

alinac lover said...

waaa yong pon belum

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in