Jalan2 Cari Makan @ Wok Of Fame

Weekend kami keVillagio je
Seperti biasa ramainya umat
Ni lebih kurang sama cam dah dekat nak raya dalam Sogo
Pehh parking penuh
Terpaksa la g kawasan lapang pastu jalan kaki sket huhhuhu
Ok la tu kan kaki aku kan dah bengkak
Tu kira terapi kaki arr

Puas dah jalan lapar
Hahahhaha seperti biasa JJCM kali ni ke Wok Of Fame lak
QR59 sekepala
Ntah macam2 nama ada x ingat dah
Amik nasi kicap huhuhu dah kaler yg kicap tertumpah nasik kicap la kot
Seb bek sedap, amik ayam la, udang, la sayur campur lagi, soup lagi
Chinese style la....
Makan sampai mengah...jangan la percaya

Dumpling ciken & vegie sedap
Kuih bom x menepati piawaian tekak aku, nnati nak cuba buat arr
Aritu makan kat Chow King sedap hehehhe

Hah ni mineral yek....dalam botol kaca ACQUA PANNA kot namanya
Dari Itali maaaa

Muahahhahaa mende alah ni pun aku nak snap
Ahh sign ni dok atas meja je pun

Uniform aku dah sama kaler ngan payung kecit tu kan

 
Heboh dak kenit nak payung deko kat air yg kitorang minum

Semangkuk buah tuk najlaa
Benonya dak kenit nak makan mekdi
Huh x kose aku nak beratur panjang
Lagipun mana la ada tempat duduk, penuh dah kat area food court tu

 Hehehehehe  sekiannnnnnnnnn

p/s: ehhhh ngeri lak mata bersinar


Samsung Corby II
Vios Disini  

12 Gtau jek:

Nur Hawa Mohd Zin said...

wah..cantiknye latar belakang akak berdiri ngan najlah tu...baju akak pun cantik..comel najla ngan payung...hehe

Kalamhati said...

serius cantik background mall tu..huhu

First akak nmpk dlm gamba makan ialah kuih bom!!hehe ada jugak ek..

ajumohit said...

Tgk org pki dress labuh cantik je tp daku tak yakin dgn diriku huhu

Lelord said...

@Nur Hawa Mohd Zin hehhehe cantik kan, pastu nmpak awan2

Lelord said...

@Kalamhati skali panang nmpak macam awan kat benonya sekeliling mall nmpak awan, nanti lalu tpt lain cam dh gelap siap bintang2

Lelord said...

@ajumohit hehhehe cuba la kerana dirimu begitu berharga waakakkakaka

Puan Kutu said...

yg kt sebelah kuih bom tu tak pernah mkn.huhu..kutu tag utk join GA.hadiah handbag tau
http://www.puankutu.com/2011/07/3rd-ga-mummy-danny.html

Lelord said...

@Puan Kutu dumpling...sedap

ok2 menjoinkan diri

puanbee said...

cantiknya jubah akk tu :)

Adyshariz said...

wah jalan2 yer..best nya..

btw..cantik jubah..

CIK JATT said...

dumpling tu nampak sedap. best2

juanita said...

Yang...kat ne ni?

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in