Kena Tahan Security

Hahahahaha biler igt balik klako lak
Tapi sadis plus emosi terganggu
Cenggini ceritanya........

Dua tiga hari lepas mmg ada kuo gak cuci mata
Masuk je mana2 pintu kedai mesti nanti berbunyikkk
Tetttttttttttt
Lebih kurang camtu arr
Haishhhh pesal ek
Aku cakap kat darling dalam beg cuma ada tisu, wet tissue, lipbalm, purse
Nak kata bawak senjata merbahaya x pulak

Semalam kuo cari barang dapo
G carrefour jek
Masa nak kuo pas bayar kat cashier tetiba
Tetttttttttttttttt
Hah sudahhhh
Security pun mmg ada jek terpacak
Dia soh bukak beg
Aku bukak aje la kan
Bukan ada apa pun 
Seb bek xde sepender ke hapa hhehehehe

Tapi aku agak bengang2 gak la
Aku sedikit beremosi dengan darling
Dia tanya lagi apa yg ada dalam beg
Asik bunyik jek
Hehehehe korang tau tak ape yg dia jumpe


Oh ya dalam beg aku ada brooch ritu mmg ada beli
Pastu barcode masih ada lg pasal aku x guna lg brooch tu
Pastu lak pas dibelek2 di segenap beg skolah
Oh ya last week beli beg murah jek pun
Ada barcode yg dijahit kat label beg
Kecit je pun....
Wakakakkakaa hampir2 darling nak bawak beg g butik Zara




11 Gtau jek:

zaidah said...

pernah jugak gie angsana ngan member bila lalu kat pintu...tettttttt bunyi...check2 rupanyer bedak compact dia yang dah nak habis tu ade barcode yang tak dibuang lagi....leceh jugakkan....

Lelord said...

@zaidahhuhuhu tu arr pasal

Nur Hawa Mohd Zin said...

pergh...kalu awe malu kak..hehehe

Bionic women said...

pernah jadi camni kat mydin, tapi mujur masa nak masuk dia bunyi..tapi guard kat mydin tu dia macam dah tau..
so dia check kat beg tu..kad dalam beg tu ada warranty card (ala kalau beg sembonia ker, carlo rino ker mesti ada)..pada warranty card tu ada barcode beg tu..tu yg kekadang bunyi..huhu..
seb baik masa nak masuk, x ler malu sangat..

Lelord said...

@Nur Hawa Mohd Zin pehhh malu tu yg emosi terganggu semalam wakaakkaaa

Lelord said...

@Bionic women malu tau semalam, mencik2 dah la i ni sensetip kuasa 5

ajumohit said...

hhahhaha kalau daku pon mesti cuak giler...tecit punye benda rupanya hehehe

Nana said...

nak minta tlg skit...hehe
tlg vote

cara2 nya:

1. Klik LIKE this page..

http://www.facebook.com/MyWrangler?ref=ts

2. pastu klik
http://apps.facebook.com/mywranglerway/


cari nama fauzana ismail

tq


ada hadiah utk yg vote tau

msredcheesecake said...

hehe....malu pulak rasanya....

Shiela Latif said...

hehe kelakpr lah ko ling hehehe

Puan Kutu said...

adoi mesti cuak..:)

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in