iPhone 4 Case

Aku dari zaman pandai pakai handphone mmg jenis tuko casing
Cantik2 mata aku memandang
Dan skang biler dah bertukor ngan iPhone macam2 dah cuba
Melkco Limited Edition
Hah skang mmg pakai kaler merah ni
Dalam banyak2 aku paling suka ni

Kaler biru ni darling yg punya


iPhone 4 Case Called a "Bumper"

iPhone 4 case called "Bumper"
Yang bumper ni ada kaler pink, putih, hitam ngan ijo


Cenggini pun ada gak

Hmmmm korang suka tak tukar-tukar?
Ke setia pada yg satu





@~Samsung Corby II~@
@~Vios Disini ~@

11 Gtau jek:

ajumohit said...

wahhh sukenya tgk casing tu lelord, brp RM tu?? nak jugaks!!!!

dieya said...

lama tak singgah sini.. dah tukar langsir baru rupanya.

casing merah putih tu sejibik mcm my ofc mate punya. selalu usha bila dia kuarkan hp dia.. cantik!

Kalamhati said...

Masa study suka gak tuko2 casing ni..housing pun sama..hehe

skang ni dah tak peduli ngan casing2 lg..pakai smpi dah tak gaya casing baru la tuka..hehe

Farzlyna Mustafar said...

saya pun suke.. tapi apa leh buat, saya pkai E72 jek.. xleh suke2 tuko casing :(

Joy said...

suka dgn yg Melkco Limited Edition tu! merah putih. tp skrh i pakai je yg sediaada sampai lebam ;)

Lizan said...

cantik lah casing merah ni..sukaaaa gak..

Nur Hawa Mohd Zin said...

waaaa...kita tak pakai Iphone :(

CIK JATT said...

i tak pakai iphone, tapi if ada, i go for pink!

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

hari tu hubby beli yg warna merah...miza suh tukar.sbb cam pompuan jek..hehe

puanbee said...

saya tk pandai pakai casing apa2 .. hantam yg original je sampai tukar fon lain huhu

saiazuan said...

xde i phone.. huhu

dah baca komik atwr #4?
http://eleventx.blogspot.com/2011/07/atwr-comic-4-budak-budak.html

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in