Mode : Jeles Sumer Tepek Durian

Hahahhahahaa sila paham isi hatiku skang
Iyer mmg jeles
Ramai beno citer pasal raja buah ni
Korang semer mendera perasaan aku
Kat fb ramai post gambo durian
Kat blog pun ada
Salah sorang AyuCitarasaRinduan

gambo google

Ritu ada nampak dah durian kat Carrefour Doha
Tapi darling tamo belikan
Peh dah tu buah tu siap kerat ikut suka hati dorang je
Ade la aku tekan2 isi durian keras
Hhahahhaa patut la darling tak bagi beli

Semalam kat LuluHypermarket ada gak
Aku wat muka seposen
Darling kata dia janji balik mesia nanti dia belikan
Harap2 balik 25 Ogos ni masih ada lagi la

p/s: di saat ini aku mmg teringin nak durian, huhuhu peknen ke hape ni
Alhamdulillah le kan kalau peknen

12 Gtau jek:

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

tu lah yg miza rasa masa kat doha hr tu..jgn risau ye lela..nnt ada lg 25 ogos.pasti ada.nnt mkn puas2 ye sayang..cian lela.klu beli kat qatar,rasa tak segar cam yg kat malaysia..silap2 tak msk.sbr ye.

mzhany said...

lela, hany pun dah 2hari mintak dgn hubby, asyik delay jer, dia kata hany tgh demam la tak boleh mkn durian la ape la...sedey owhhh tiap tiap hari nampak depan mata. ahah motip taknak beli sendiri...huhuhu

Kalamhati said...

Akak baeekkk..akak tak tayang pun takut lela terliur..eheks

Lelord said...

@Lydia Miza(Aidyl Azim) mmg x sabar miza nak makan durian, bukan la hantu sgt tp ni mmg btul teringin

Lelord said...

@mzhany hahaha dulu ms kat mesia tiap kali nak balik kl kt R&R mesti ada jual, biler request kat darling dia kata ishh byk gas tu, benonya kan dia tamo keta bau

Lelord said...

@Kalamhati hahhaha aah kak wan baekkk

ADEEYA said...

Huhuhu my house full with durians tengah musin durian ke apa :/ and I hate it. huhu

Lelord said...

@ADEEYA ekekekeke meh pos doha

NeenaAnuar said...

insyallahh.. kalau ade rezeki you tak kemana... :)

Yan said...

kat shah alam ni siap ada bazaar makan durian.depan sacc. kira memang puas lahh..

ajumohit said...

ala siannya lelord...cube lelord tepek makanan yg best kt sana lagi, biar kami plak nganga hehehehe

eB ezrin said...

peknen? tahniah :)

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in