Love Is Our Fingerprint

Hohohohohohholick tajuk entri
Aku copy jek ayat kat paper bag

Cer teka apa ada dalam paper bag ni?
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*



Shoping ubat kat Al-Ahli Hospital
Hmmm kononnya kuo umah nak g tengok wayang kat Villagio
Baru jek jejak kaki tetiba najlaa mengigil dia kata sejuk
Memang ketar btul
Ingat dia memain
So ubah plan asal terus kuo dari mall
Tapi sempat belikan najlaa happy meal  take away jek

Sampai jek kat basement spital dak kenit muntah
Seb bek dalam keta ada plastik
Dan nasib baik x muntah dalam keta
Nasib baik gak dlm keta memang ada sebotol air, sekotak tisu
Dan antara penyelamat dalam beg aku ada wet tissue
Lap2 mana yug patut
 Gi washroom , amik no. giliran 

Ni masa menunggu 
Cian dak kenit melepek je
Doc check, masuk ubat kat montot, ubat demam ngan antibiotik
Oh ya td kulit dia cam lain sket tone
Dah gtau doc, so tengok kalau ada lain2 peubahan kena g spital
Harap2 xde pape la

Balik umah najlaa makan burger sket pastu tido
Masa entri ni aku tulis pun masih lagi nyenyak kesan ubat
Lagi stgh jam nak kena bg makan ubat lak
Get well soon sayang!


9 Gtau jek:

ajumohit said...

alahai siannya najla..moga cpt sihat ye, mkn ubat tau

mzhany said...

alaaahai najla...semoga cepat sembuh yer....

Mamamya said...

ya..ampun....lama giler x menyinggah ke sini...dah byk perubahan...paling aku suka tema green+pink ni....mmg sweet giler.....cantik!!!

najlaa x sihat ker??? get well soon dear....auntie dah buat kan beading comel utk princess najlaa.....

Lelord said...

@ajumohit tq auntie, jaja baru pas makan ubat ni

Lelord said...

@mzhany insyaallah...baru pas mkn ubat, karang lg 4 jam mkn ubat lain lak

Lelord said...

@Mamamya hehehhe cantik ek? macehh

aah tetib demam lak ni, hehhe x sabo arr nk tgk baju, inbox arr pic

alinac lover said...

smoga najla cpt smbuh~

Nur Hawa Mohd Zin said...

ala...adik najla kena cepat sembuh ye..nanti blh main

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

moga najla sbb sembuh.hari tu pun sblm blk dpt beg ubat tu.rasa cam blk dr rumah org kawen jek

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in