Bom Adoiii

Kesinambungan entri INI
Gara-gara kuih bom meletopss aku yg x sedap tu
Wakakakkkakaa

Dinner box aku
Darling kuo dgn kawan so tapaukan aje tuk org umah

 Sedapnya la
Sebelum ni mmg pernah makan dah kat ChowKing
Pastu ada lg makan kat Wok Of Fame tp kat sini x best
Lega rasanya dapat mamam kuih bom sedap ni



9 Gtau jek:

Kalamhati said...

hehe ingatkan bom mana yg meletopss..

inti dia apa lela?sama mcm kat sini ke?inti kacang or kelapa tu

Aina said...

ooo tkujat tadi.ingat ada bom bebetol.Nauzubillah...

kueh tu kami panggil kuih bijan.paling best inti kelapa:)

Lelord said...

@Kalamhati sama cam mesia kak, ni inti kacang. lgpun kedai yg lela beli ni sumer chinese food

Lelord said...

@Aina hahahhahaha sabar je lah kan...lela mmg panggil kuih bom

Bionic women said...

e, eh hubby kita baru kata semalam lama dah x makan kuih bom ni. hehe
nak buat ler hajatnya sari 2 ni..

Citarasa Rinduan said...

huah!!!!!
daku posa..
tergugat iman nie..

Lelord said...

@Bionic women eily dh buat nanti tayang ek, kita wat x shedappp la

Lelord said...

@Citarasa Rinduan wakakkaka alah ayu mesia senang cari maa

Puan Kutu said...

sy tak suka sgt bom nie pasal tak mkn kacang hijau.klu inti kelapa sy suka.

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in