Semanis Kurma : Isteri Umpama Bidadari

Tajuk yang amat menarik
"Isteri Umpama Bidadari"
Sapa tengok Semanis Kurma TV9


Hehehehehe tetamu jemputan
Siti Sarah & Shuib
Semanis Kurma vs Manisnya Kurma Ini


 Bagaimana nak menjadi isteri umpama bidadari?



6 Gtau jek:

saiazuan said...

msti syuib brdebar2 jmpa ustazah.. :)

tak tengok rncngn ni.. ad ulangan?

Lelord said...

@saiazuan kat you tube confirm ada ni. t pun ustazah kata dia x marah pun hahahha tp ustazah tya gak camne dpt idea nk wat manisnya kurma ini

CIK JATT said...

terlepas nak tengok. pasni carik kat youtube la. swwet pulak tgk shuib ngan siti sarah ni

A D I A said...

terlepas tgk ni sebab duk tgk hantu susu kat astro ria. tu la tertanya2 gak apa kata ustazah bahyah pasal manisnya kurma hehe. nasib dia cool je.

eT said...

tgk fb ustazah kata sepah...rupanya syuib n s.sarah...hehe
btw..comel s.sarah bertudung :)

Nur Hawa Mohd Zin said...

teringat pula sepah melawak pasal manisnye kurma... :)

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in