Kan Senang Nak Kepit-kepit

Huhuhu apakah yg nak dikepit?
Sapa yg kena kepit?
Kepit tu ape ek?
Ahahahhahaaa
Adoyaiiii
Korang agak ape?


Ekekekeee bukan seperti gambo di atas yek

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Ni hah tempat nak kepit roti
Plastik2 lain pun senang ku kepit


Siap ada reminder date tau
Senang pasni takyah dh nak ikat2 dengan getah atau tali


13 Gtau jek:

Puan Kutu said...

betul tu..senang nk kepit.huhu

gedek! said...

boleh buat sepit rambot tak?

S.U.F.E.E.N.A.N said...

Canggeh aa..dan kiyut..!Yg penting,makanan dijamin segar dan tak lemau..:)

Lelord said...

@Puan Kutu aah tu la pasal..dh le kat sini susah nak cari getah

Lelord said...

@gedek! ekekekeke uncle nak cuba ke?

Lelord said...

@S.U.F.E.E.N.A.N yup btul tu

kisah cik paro said...

wah beli kt mne??nak jugakkk..

Lelord said...

@kisah cik paro hehehhe akak beli kat home centre, doha

K.Nor said...

salam lela.. mekasih banyak2 atas pertolongan lela dgn beritau ana hal tu.. kalau tak mmg k.nor tak tau langsung.. alhamdulillah.. semua dah selesai dgn baik.. mekasih sekali lagi :)

selamat berpuasa buat lela sekeluarga :)

aimaniman said...

alaa kat doha... kat sini ybg biasa2 x cute ada laa... tp lama dah pakai mmg ok makanan dalam plastik x masuk hangin...

Salina@IbuAqil said...

Huishhh!!! Bestnya comel lak tu..

Izan Ishak said...

sonok ni main kepit2 sume... tak yah cari getah2 lagi dah kan...

Bionic women said...

tomei ler...suka2, siap ada reminder date tu yg kita suka

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in