Takyah Berebut Dah

Hmmmm dengan harapan
Tapi kat sini dia bukak, kat iphone mama pun dia on skali
Tangan kemain mahir
Takpe education ngan game selaras hahahhaha


Jom join Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!Jom kite klik2

25 Gtau jek:

azila said...

bagus2...IT Education dr kecik kak:)

Truely Aimie Diyanna Benignant said...

untungla... sy nk jugak bnde bdk kck tu pgg :)

boleh aimie mntak tlg untuk komen entry ni? http://imedianna.blogspot.com/2011/07/saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html

saya masuk GA CONTEST yg memerlukan your Free Comment :) Thx a lot

Bionic women said...

hehehe...najla oh najla..
sekarang budak2 advanced betul kan?
dhiya 2,3 hr ni duk ngamuk nak psp..
ase lalu jer kedai gadjet mulalah kaki dia macam kena gam..x pasti maner dia tau itu game..hadoiii

Anum said...

comel..
budak2 sekarang semua pintar2
bagus2

ajumohit said...

wahhh bestnya dpt skrin gedabak...bagusla lelord

Lelord said...

@azilahahahhaha btul2...

Lelord said...

@Truely Aimie Diyanna Benignanthuhuhu nak ek, g beli cepat

mzhany said...

waaa lela...sowiii dah lama tak singgah, cantik kombinasi hijau pink nih...suker!

Lelord said...

@Bionic women tu la budak skang, aritu ms nmpak anak kawan2 lela kat sini main game, dia ada gak ckp ngan papa dia nak "gameboy"

Nur Hawa Mohd Zin said...

ni celik IT ke cilik IT..heheheh..takpe najla banyak expose ngan keadaan sekeliling yang mencabar so mmg patut dia mahir :)

Marsha~ said...

najlaa main game ape??? sape johan?? najlaa ke mama?? hehehe

Lelord said...

@Anumalhamdulillah dan insyaallah smoga sentiasa pintar anak2 kita

Lelord said...

@ajumohit hahahha bestkan, dah dpt iphone tu best x aju???

Lelord said...

@mzhany heheh rajin2 la singgah

Lelord said...

@Nur Hawa Mohd Zin wakakak cilik dan celik ok jek....

Lelord said...

@Marsha~ najlaa pun suka angry bird gak, najlaa la johan, aku x berpeluang sgt :(

Cik Puan Zura said...

canggihnya najla... hehehe... lawa layout baru....

ct N honey said...

anak2 sekarang lagi pandai dari zaman kita..

gedek! said...

uncle nak beli, tapi duit tak punya...

:(

Lelord said...

@Cik Puan Zura hehehee tengkiu2

Lelord said...

@ct N honey huhuhu zaman kita nk jumpe typewritter pun payah kot

Lelord said...

@gedek! ecehhh ancle, iyer la tu

alinac lover said...

kak..cntik nya blog ni~

Puan Kutu said...

pandainya najla.untung education ngan game selaras..:)

CIK JATT said...

wah! bestnya najlaa. autie nak juagk. hehehe

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in