Kiut-Miut Kan.....



Cumel kan ladybug
Tu pasal kat template ni aku mintak
Whitey Mommy bohkan kumbang kecit ni

Ni meh tengok ni
Cekelat bentuk ladybug
Darling la siang tadi kuo g beli barang
Aku ngan dak kenit dok umah jek
Hahhahaha kalau kuo pun dak kenit kompom x gumbira
Kat soping mall Doha ni, time bulan pose tmpt menan tutup
Ish bukan takat tu jek, KFC, mekdi sume kedai makan tutup

Uishhhh cumel2 sungguh
Geram nengoknya

Huhuhuhu tu belah dak kenit ade gak ladybug beso

Bangun2 tido jek tadi aku kasi surprise letak cekelat ni kat gelongsor
Kemain suke lagi
"Ape ni?"
"Mama syape beli ladybird ni"
"Papa belikannnnn"
Sendiri tya sendiri jawab

Ekekekeke ade ke nak bagi ladybug mkn ladybug


28 Gtau jek:

nieda said...

comel jek...sukalah budak2..kreatif org yg buat coklat tu

JaJa'Z said...

jaja pun ada bantal ladybug mcm tu..tapi kecik sket but tak la penyek mcm tu..jaja beli since dok kat uum lagi..nama dia 'gaban',,hahahha

Lelord said...

@JaJa'Z ekekekek tu bukan sebarang oenyek ok ade angin dalam tu nak bag balancing tuk najlaa duduk n lepak

Lelord said...

@nieda hehhe tu la tp cekelat ni bler bukak wrapper bulan cam biasa jek...last time penah beli siap bentuk lagi

mummy_ayu said...

ayu pun pernah jumpa cokelat lady bug nie..cute jer...
and Iris pun ada patung ladybug..but color kuning and tecik cikit ...

mummy_ayu said...

ayu pun pernah jumpa cokelat lady bug nie..cute jer...
and Iris pun ada patung ladybug..but color kuning and tecik cikit ...

Ena said...

wahhh. suke la najla yeh dapat coklat ladybug tu.. heheh.. cute juga.. a'a leh pulak kasi kat mama tu mamam ladybug cekelat.. hehehe.. cute je..

mummy_ayu said...
This comment has been removed by a blog administrator.
EiJa ZaQuaN said...

hehhehe..ala tomeynya najla nak bg mkn coklat ladybug kat patung ladybug tu..

Nur Hawa Mohd Zin said...

kak..waktu abg awe wat hantara tunang..pakai cokelat ni lah...heheh
najla mmg suke lady bird ke kak?

rATu kEBaYA said...

memang chumel ladybird tu.. budak tecit tu lagi chumel.. rasa nak geget pipi dia.. ops.. lupa anak orang.. hehehe

Lelord said...

@mummy_ayu hehhehe cumil aje

Anawahid said...

aku nk yg ni eh kalo ko balik nanti hiks!!... selain yg lain2... haha

Anawahid said...

aku nk yg ni eh kalo ko balik nanti hiks!!... selain yg lain2... haha

Lelord said...

@Ena dak kenit ni sume yg nama coklat dia suke...cuma cokatt yg de filing mint jek x suke

Lelord said...

@EiJa ZaQuaN huhuhu

Lelord said...

@Nur Hawa Mohd Zin bukan najlaa jek mama dia pun suke..masa zaman kecit2 slalu carik kat rumput, daun2

Lelord said...

@rATu kEBaYA hahahahaha seb bek igt anak org kan :)

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

ala..tomeynya....

nak sikit u umai

Lelord said...

@Anawahid apenya cokat ladybird ni gak ke?hahahha tu abg wahid gebus ek. weh ape lagi ko mau? bonggol camel kah?

mommyYen said...

memang comel la,i pun suka ladybug..
"dak kecik..aunty minta cokelat satu..aunty pun suka tau.."ekekeke

Lelord said...

@Siti Ruhayu Ab Rahman heheheh bleh....

Lelord said...

@mommyYen ooo auntie pun suke ek..nak amik sekor

Wawa~* said...

comey comey comey... ^_^

BIONIC WOMEN said...

x nak makan lah ladybird tu...simpan wat pet buleh ka?hahaha
comel sungguh...jeyammmnya

Lelord said...

@Wawa~* hehehhehe :)

Lelord said...

@BIONIC WOMEN ekekekekeke auntie jeyammmm ek...
naja gewammm (sila baca pelat "R")
"ia nampak sungguh comelll" ni ayat peberett dak kenit

Nur Hawa Mohd Zin said...

hahah..patut lah..

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in