Dari Dapur Najlaa

Ok ni nak perkenalkan dapo dak kenit
Tefal tu...
Cian dak kenit slalu mintak pinggan, sudu, n pisao plastik
Kunun nak men masak2

So td kuo cari barang..papa lak ngan bek ati kata nak belikan stuff ni
Aku ok jek bukan kuo duit aku pun hahhaa
Ishhh papa ni sume beli tuk dak kenit aje..
Unsur2 kejelesan terserlah
Aku ni mintak barang kemas, dslr etc...dia wat dunno jek
Xpe2 aku tunggu sampai ujung tahun
Hahahahha mana tau dia nak wat surprise bg bonus

Ni tadi sampai2 jek soh papa pasangkan
Maka bermula la aksi2 dak kenit di dapo
Sukeati la najlaa yek..janji pas men kemas balik
Kalau xmo tengok mama jadi tarzan bek jgn kasi sepah2
Hahahahah tgh masak terung tu
Huuhuhu meja ni bawak dari mesia tu
Beli kat jusco...
Pasni xyah kacau mama time nak masak tau
Tiap kali aku nak masak dia pun sibuk itu ini
Skang masing2 dah ade dapo
Gunakan sebaik mungkin okey

13 Gtau jek:

mamalieyna said...

waaaahhhh cumelnye set dapur dier..^_^..sure teruja tu yeeh..bestnyer..kalau ada kwn lg best kan..leh main sama2..

Yu'xan Lee said...

Alalala bestnyer set kitchen dia, waaaaaa nak satu....

JaJa'Z said...

wah! bestnya daporrrr..nanti tayang gambor masakan najla plak ek..hehhe

BIONIC WOMEN said...

bestnyer najla...sanggih a dapur dia.
Pasni mama x payah susah2 pikir masak lauk berbuka, najla kan ader..hehe
Bleh a wat kuih raya sama2

Sha@Mama Tina said...

alamak seh..lawonya dapo naja..kalah dapo auntie tau..psst..lord..berapa nih? cun la..kalaulah si keriting aku tu da pandai main masak2 kan syok..

Lelord said...

@mamalieyna huhuhu asik men masak2 jek ni dari td

Lelord said...

@Yu'xan Lee umah auntie kan dh de dapo hehehhe, ke auntie nak men pondok2 ngan naja....

Lelord said...

@JaJa'Z muahhahaha najlaa tayang donut aje la...

Lelord said...

@BIONIC WOMEN zaman2 kite dulu mana ade kan mende2 cenggini...skang ni mcm2 hah menan

Lelord said...

@Sha@Mama Tina adoyaiii along..mende camni pun bleh tahan reganya...QR200++

larradanish said...

wah..best2..auntie pun geram nengok dapur baru najla tuh..peh ni lelord ada la kitchen helper..hehheh..senang dapat anak dara rajin kedapur

BUNGA said...

wah2... rajinnya menantu auntie ni..eh..tersyasyuul.. menantu pulak. hahahaa...

Ena said...

wallaamakkk.. best la camtu.. ada set dapur sendiri.. heheh..

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in