Contest Kad Raya Dan Kenangan Silam


Nak Join?


Kalau nak citer pasal kad raya dolu2 kala mesti kite gantung kat umah kan
Cam aku dulu malam raya time tu la heboh nak gantung kad raya
Pasang langsir baru, kemas umah dan sebagainya...

Tapi kan yang aku rasa best pasal kad raya ni
Masa aku wat praktikal kat TNB-HQ nun
Tahun 2003 masa aku part 5
Oleh kerana aku ni budak Masscomm
Makanya aku ditempatkan di Corporate Communication
Kad raya yang branch dpt sumer susur-galurnya dari HQ
Ekekekke aku le orangnya yang dok kira bape byk nak anto kat setiap branch
Pas dah kira kena la packing kan nak ngantor
Uishhhh bukan la aku yang pi ngantor kat branch.... courier la kan

Dan semestinya aku pun dapat la kad raya
Huhuhuhu bangga tu leh anto kat kengkawan ade logo TNB
Sampul duit raya pun kena la ade gak kan baru meriah

Pastu lak biler dah kije...ops bukan ngan TNB..
Aku kije ngan CIMB muahaha ade B gak kan
Dapat lagi kat raya yg ade cetak2 company
Hehehheh bangga lagi skali

Dan skang....uwaaaa kat Doha ni mana aku nak carik kad raya



p/s: ade sesapa nak bagi aku kad raya ke? bg duit raya skali yek hehehe


9 Gtau jek:

Sha@Mama Tina said...

nak kad raya eh.. nnt aku kasi hihihi...

Nur Hawa Mohd Zin said...

nak wit raya qatar punya ada..heheh

.s.o.f.i.a. said...

nak ole2 raya dari qatar bley....??? ha ha.....

Lelord said...

@Sha@Mama Tina ekekekeke bestkan cam dulu2 kad raya

Lelord said...

@Nur Hawa Mohd Zin huhuhu nak qatar riyal ek awe...bleh

Lelord said...

@.s.o.f.i.a. huhuhu bonggol camel mau?

sumpit said...

so maksudnye dah tak dapat nak B lagi la yer...

kisah kad raya

Asyraf Hamasaki said...

Salam Kak Lelord ~~"

Terima kasih kerana sudi menyertai ;-)
Penyertaan di terima
Kod peserta adalah 023
sila hantarkan alamat rumah * utk penghantaran kad raya *
p/s ajar jugak saya mcm mana nak hantar kad ke luar negara yer hahah tak pernah kot :-)

di Email adress
asyrafhamasaki@gmail.com

Lelord said...

@Asyraf Hamasaki hehehhe maceh yek..akak dh email address

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in