Dinner @ Nandos


Arini x masak jadinya makan mlm kat Nandos aje
Pas maghrib tadi kitorang kuo
Sini masuk waktu kul 6.30ptg

Siap2 terus jek kuo carik prebet sapu
Bukan susah pun....kat tepi jalan nanti ade je la keta benti
Dorang ni suke2 je...slalunya tambang dorang kata ikut suke
Ni yg kalau prebet suke2 la...
Kalau yg mmg fulltime prebet ni kadang2 tu dorang tekan gak rega

Tapi slalunya kalau nak kuo kami kol Karwa Public Transport
Kol aje Pak Sony (Indonesian)..kena kol sejam sblm la...
Kalau kol centre lama sgt lak nak tunggu cab mana yg available
Seb bek ade no tepon Pak Sony

Dinner kami kat Nandos Al-Sadd Street
Cam biasa la amik 1/4 ciken...rice n chips
Aku ni mana leh tak makan nasik sehari...nanti penin pala


Darling pun sama gak 1/4 ciken..corn n chips

Tu air yg kaler ijo tu...Lemon with Mint sedappp sgt QR17


Dessert amik cekelat kek QR18 sedapp jugak

Free cuppocino

Pastu masuk jap kat Royal Plaza dekat building sebelah jek...
Cuci mata...1st time masuk sini..
Nampak cam ala2 high class tempat ni...paris hilton, xoxo lagi mcm2 la butik
Tapi aku sempat mintak papa jeans levis tu jek yg mampu :)


4 Gtau jek:

Nur Hawa Mohd Zin said...

sebab tak nandos kak?
nasinya macam nasi arab..beras panjang2

Shidi Shah said...

laponye perot tgok gmbr 2..
huh..

.::shidi::.

Lelord said...

@Nur Hawa Mohd Zin nasi dia banayak ooo..sedapp lak tu

Lelord said...

@Shidi Shah heheheee

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in