Buat Projek Tengah Malam



Wahhh laju aje kan
Nak tengok ke?


Ni hah kesinambungan.....
Projek bermula

Tu nampak kan kurma kaler kuning ngan cekelat

Aku dok ngasingkan yg dh masak ngan belom masak

Hamek ko ade 3 bekas ni...
Banyak oooooo

Kenduri buah kurma nampaknya nih...

Aku yg buat projek tengah malam
hehehheheeh
adios

24 Gtau jek:

Ena said...

ingtakan projek apa la tadi.. hahahha.. lariksssssssssssss!!

Ena said...

lela, cam sedap jekkk.. nak sikit!!! :D

rynas said...

uhh..projek kurma. sedapnya kurma kuning tu separuh masakkan...

dieya said...

mak ooi banyaknya! habis laa botak pokok kurma tu k lelord petik buah2 dia ;-) yg kuning lagi tu nak kena peram dulu ke?

zue @ annaleeya said...

ingat projek hape.. cepat jerk klik... hahahah!!!

Nur Hawa Mohd Zin said...

awe suka kurma nabi dan kurma Yusoff Taiyoob..kurma muda pun awe suke...sume lah berasaskan kurma..mak awe pernah buat kek kurma...sedap

Adyshariz said...

sedapnya kurma..standby bulan posa ka..

rATu kEBaYA said...

memang berbaloi project tgh malam ni.. rasa nak join je.. mehlah antar setupperware kat malaysia ni

mummy_ayu said...

tajuk..panas jer...wah banyak nye kuram..nak buat apa tu? mesti sedap kan..fresh kurma..

Lelord said...

Ena : hehehehe cepat aje klik kan..
sedap..manis kurma ni, masuk dlm esbok kurang sket kemanisan dia

Lelord said...

Rynas : aah keras lagi tu

Lelord said...

Dieya : ishhhh melayut2 lagi kat tepi jalan..byk lagi tuh. ni akak beli kat pasar sepeti QR12.
yg kuning tu akan masak sndiri

Lelord said...

Zue : heheehee best kan...cepk je nak tau ape projek :)

Lelord said...

Awe : kt sini kurma nabi sekilo QR150. hmmm nanti akak nk try la...byk beno kurma ni

Lelord said...

Adyshariz : aah bulan pose kan just around the corner

BIONIC WOMEN said...

Tajuk entry dasyatttttt punyer..hahaha

bestnyer kurma..kat sana mesti murah kan? pos ke sini skit bleh?
Manalah tau tahun ni dapat merasa kurma Qatar..hahaha

Lelord said...

RatuKebaya : kalau la msia tu sebelah pintu jek dh anto dh kat kengkwan...

Lelord said...

MummyAyu : best kurma fresh...adehh kat sini beli mmg kena byk2 camtu...kang kena la buat mcm2 kat kurma tu..jus kurma, kek kurma hehhe

Lelord said...

BW : aah sini kurma murah..nak post tu yg mahal hehhehee

Nur Hawa Mohd Zin said...

hari tu abah awe balik dari umrah beli kurma nabi satu bekas RM90...sedapnye...pak sedara awe bagitau kalu ada rezeki kite akan jumpa tulisan Allah pada kurma nabi tu..pak sedara awe ni ustaz bawak jemaah haji dan umrah

sweetie2010.blogspot said...

Salam Lela,

Awat tak buat projek asingkan kurma ngan abang..haa.sama-sama ngap kurma.Leh bungkus sekotak utk sweetie??

Lelord said...

KakSweetie : abg kije la mlm tdi hehehhee

~ Lady ell ~ said...

sib bek otakku tak biru..huhu..kak ell suka kurma yg fresh camtu...antar sini sket bleh kak..wat buka puasa..ahakss..

Lelord said...

Lady Ell : kalau la umah korang2 ni dekat dh lama akak anto...ni nak pos, duit pos lagi mahal dari beli kurma :)

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in