Jom Pekena Roti Canai



Ade sesape yg nak join ke?
Meh la pekena roti canai nih
Lembut...garing...
Bau pun kemain harum

Ni arr tadi dak kenit cakap nak makan
So bukak jek esbok macam2 ade hehehee
Aku pun capai jek prata
Ishhh kat sini kan dia pya prata a.k.a roti canai ni
masih lagi doh yg di gelek bulat tu
Kalau kat mesia aku selalu beli yg masak separuh
Kraft x silap...ekkk muak makan
Tapi yg ni siyes sedapp

Makan...makan.. gak tapi mata tgk tv

Nyumm..nyummm...


Sedappp ni...
Ade sesapa nak ke?

Hahahhaha sampai terkangkang hah makan
Mata masih lagi d tv
Ekekekekkee ni tgk kartun ckp Hindustan
Layanzzzz


27 Gtau jek:

Ahmad Tajuddin Abdullah said...

comelllnyee!!!

Ogy said...

sodappnyaa aunty nk seket blehh? heheh cute sgt!

Afizz said...

Nampak garing la roti canai tu...

JaJa'Z said...

ntah2 balik msia nanti najla bantai cakap hindustan ngan tok dia...baru semua nganga..hehhe

Lelord said...

@Ahmad Tajuddin Abdullah hehehheeh macehhh amam pun cumell

Lelord said...

@Ogy auntie nak ek? mehh syini ke doha

Lelord said...

@Afizz mmg pun xyah le nak tepuk2 roti canai tu..tp siyes mmg sedapp suke sgt mkn ngan sambal tumis bilis..kasi garing itu sambal

Lelord said...

@JaJa'Z ekekekeke atok kat bp pahat dh le ade darah2 mamak

Nur Hawa Mohd Zin said...

ada ek kartun hindustan..hehe
kak najla mesti pakai suar yang ada gmbr kartun kat belakang kan? comel dia pakai topi tu

Lelord said...

@Nur Hawa Mohd Zin hahhaha channel sini kalau x kartun arab, kartun industan..yg omputeh ade gak tp pagi la....

awe suar ni xde gambo kartun. tu sj ngade2 nak pakai topi, nak ikat dia xnak td

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

sedapnya..nak sikit..
hehehehe...hindustan eik.......nanti najla bijak bertutur lain2 bahasa

Nur Hawa Mohd Zin said...

huhu...potong pun dia tak nak kak ek? tak pelah..comel ape pakai macam tu..heheh

Lelord said...

@Siti Ruhayu Ab Rahman hahahaha international

Nia said...

roti canai frozen ke ni? wah,..kelas..tak payah canai2 dah kan..hehe

Lelord said...

@Nia hahahah btul la frozen pya la payah aku nak ingat apa kebendanya..FROZEN tp kan Nia walau pun frozen bile defrost dia jadi cam doh yg baru dicanai..takpe nanti kite wat N3 pasal ni

rynas said...

sedapnya roti canai..kat sana ada ke roti canai cam kat sini?

Ena said...

heheh.. budak2 camtu la kan.. masa makan mata tetap kat tv.. kartun kartun & kartun.. ;D
comel sungguh la dak najlaa tu..

rATu kEBaYA said...

roti canai masih doh bulat... mesti garing bila dah masakkan..

sweetie2010.blogspot said...

Salam Lela,

haa..Najla baru lepas mandi pekena roti canai baru masyuk tu..

suamihanyisterizuki said...

hurmm dah lama la xmkn roti canai...cam sedap je tengok nih...ishh xleh tenung lama lama nih;)

Lelord said...

@rynas kat sini byk restoren india...kari lagi best ooooo agaknya dorang guna mcm2 rempah kot

Lelord said...

@Ena hehhehe comel cam mama kan..kan..kan..

Lelord said...

@rATu kEBaYA mmg garing sha...lembut jek kat dalam...luo ikut kite la nak garing hangus hehhehe

Lelord said...

@sweetie2010.blogspot salam kak sweetie... mmg masyukkkk aritu ade skali dia mkn hampir abis sekeping. sikit jek lagi tinggal

Lelord said...

@suamihanyisterizuki hahhahaha sedapp ni..auntie nak ke?

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

syoknye layan katun sambil maman roti canai...
hihihihi, lapar trus auntie ni nengok.. :P

mamalieyna said...

comel la najla! ^_^

kartun tu pun sure comel ckp hindustan! hehe..

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in