G Survey Keta



Oh ya...
Untuk pengetahuan korang2 sumer
Kami kat doha ni lom ade keta lagi
Muahahhaha lesen pun darling xde
Lesen mesia kan ilang..
Ni nanti balik raya baru nak wat baru
So after raya baru leh amik lesen qatar
Kalau dapat convert lagi bagus
Tapi JPJ sini ikut mood dorang
Camtu gak ngan test
Kalau dorang rasa nak bagi lulus..lulus arr
Kalau x sila cuba lagi ekekekekeke

Kat sini pun ade prebet sapu tau
Kalau takat g City Centre tu dalam QR25
Pastu biasanya kalau nak balik kitoang naik Limo
Limo dorang dasat2... Sumer keta baru ooo
Sangat selesa..sangat luas...
kitorang naik Limo pun pasal bawak byk barang
Lagipun Limo tunggu depan pintu jek
Kalau nak mendapatkan prebet sapu kena jalan sket
ishhhh x larat

Makanya dengan itu kami pun tadi pegi la survey keta
Haa....kat qatar ni nak beli keta sesape pun bleh beli wpun xde lesen tau
Darling ajak g Nissan Showroom
Kenan ngan TIIDA 2011
Kaler Pearl White


Kat showroom kaler itam

Cam biasa kena ade dak kenit

Aku pun nak enterprem gak muahahahhha

23 Gtau jek:

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

perghhh.. amek yg kaler kuning la, siap model dh posing tu.. =)

Lelord said...

Adoyai Leily reganya tu x tahan..nmpak x atas keta tu QR183,000

BIONIC WOMEN said...

cantik gak kete tu..lebey kurang nissan grand livina ker kalau kat Malaysia ni?...
tapi eily memang suka keta suv or mpv ni...kaler keter sedan bese tu eily mabuk ler kalau jalan jauh2...mngkin posisi duduk memainkan peranan..dulu masa pakai kenari x pernah pun mabuk dari kl ke kelantan,,then dah ad baby nak bli kia caren memula, tapi kengkawan kata x bagus..pastu bli persona..tiap2 kali balik kelantan mabuk terutama bulam pose..aduyai

Lelord said...

skali pandang cam Grand Livina, tp montot pendek, tp ni bukan MPV. Pakai GL best, tu pasal papa nak amik Tiida pasal dh biasa ngan Nissan GL.
Tiida ni seat blakang leh adjust

Zaidah said...

yang warna hitam tu cantik...nampak mewah....btullah macam grand livina sikit...

rATu kEBaYA said...

lawalah tida ni.. suka tgk body dia.. tu baru tgk body dah suka.. tapi klu tgk kat dalam mau tak pandang lain kot

Mama Hanim said...

amik yg kuning la, bru power kebaboom..hehe.. ada sorg my student pakai kete tu, awekksss keliling pinggan wooo..huhu..

kt mesia pakai GL, kt sana tukar lain la plak..ekeke.. suka hati je kan komen..hihi..

Mamamya said...

wahhh...cantik2...dah pilih blm nak kaler apa nih....yg najla pilih tu mmg cantik la....terang jerk kaler dia...dr jauh org dah nampak.... :) lg pun jarang org pakai kaler kuning ni kan....

Ena said...

Wahhhhhhh..
Cun nyer!!
bestnyerrr..

Shiela Latif said...

adeiiii, sungguh jeles sekali ku ngan ko mama najla...ekekeke, seronok betol dapat pilih2 keta macam tue...bila lar masa aku nak merasa nie??..hukhuk

mamalieyna said...

waaah kete hebat2 tu..cun2 belaka..beehnye, leh main pilih2..hehe...

JaJa'Z said...

uishhh menariknya keta...

Nur Hawa Mohd Zin said...

wowo!!! nak beli kete tu kak ek?

Lelord said...

Zaidah : uishhh kaler itam mmg nmpak mewah, tapi dh dok tpt yg mmg berdebu adehhh terus nmpak x mewah

Lelord said...

Ratu Kebaya : hahahah sha mmg cantik luo dalam

Lelord said...

Mama hanim : pehhhh anak org kaya arrr student tu. Sini mmg byk keta yg cantik2 pastu lak x penah tgk kat mesia. Tapi yg cantik tu la yg mahal

Lelord said...

Mamanya : Adoyai is yg najlaa pilih tu mahal sgt....

Lelord said...

Ena : haaah cun..rega pun cun

Lelord said...

Sheila : sila jgn jeles ok...aku pilih darling bayo mmg best

Lelord said...

Mamalieyna : hahahah keta hebat, harga hebat, pastu botak pala nak bayo

Lelord said...

Jaja : btul2 mmg menarik..tertarik..mmg daboomm

Lelord said...

Awe : tengok aje la hehhehehe

sweetie2010.blogspot said...

Salam Lela.

Bila nak kuar keta tu...wah seronok nanti pusing-pusing kat Qatar.

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in