Dah Dapat Ni


Huhuhuhu bukan ape pun
Ni hah ID dh dapat
Risau gak kan pasal dh nak balik mesia...passport ritu kat imigresen lagi
Karang ade lak tak balik raya
Tapi malam tadi darling balik kije dia bawak skali ID ngan passport

Ni dak kenit punya passport
Tercopong mulut

Heheheh nak tayang kuda kami ni
Nissan Altima
Baru dapat kelmarin
Muahaha terkial2 darling nak bawak pasal left side kan
Lesen xde lagi tu...leh bawak takat dekat aje la
Balik mesia kena wat lesen mesia yg ilang dulu
Then baru proceed ngan international driving license

Adoyaiii agak2 aku leh drive ke keta ni ek?
Darling kata dia pun cam susah sket maybe lom biasa
Depan cam panjang...alahai kompom terkial2 aku nanti
Grand Livina dulu pun agak lama baru aku terer nk parking

Keta ni punya handbrake kat kaki...sblh-nyebelah ngan minyak n brake
Hahahahahaa


8 Gtau jek:

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

wow...dh dpt ID qatar...alhamdullilah

bab kuda besi tukan org sini ada 2 org y guna...depa kata senang, ayu cuba..susah nak potong depan..hahahahha

lagi satu..handbreak kat kaki, masa nak berhenti jer kan?...mcm keter menz lama.....kalau nak jalan handreak kat tangan kiri?

Lelord said...

@Siti Ruhayu Ab Rahman huhuhu tu blom lagi keta ni ade starter. hahaha cam motor lak ade starter xyah idup moto guna kaki

Wife Mr.Em~Ibu Mr.Aqil said...

Huwargghhhhh mama dah ada KUDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.. Hehehhehehe

JaJa'Z said...

huiyooo...drive blah kiri tu..kalau jaja mau terkial2 jugak kot...

JaJa'Z said...

huiyooo...drive blah kiri tu..kalau jaja mau terkial2 jugak kot...

Lelord said...

@Wife Mr.Em~Ibu Mr.Aqil huhuhu aritu memula tgk Tiida (kat mesia Latio), bler anto doc darling kenan Altima lak. X kesah arr janji ade kuda senang sket n

Lelord said...

@JaJa'Zhuhuhu x tau la biler baru darling lepaskan tuk cuba2 bawak. Kat area umah ni bleh kot blajo2 dulu..igt nak amik lesen sini gak la senang sket nak merayap

mummy_ayu said...

wah..dah ada ID negara lain..

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in