Kalau Menang Best Ni


Kuo g Lulu Hypermarket

Cari barang dapo sket

Xleh beli byk2 dah nak balik la katakan


Hmmm kat Lulu ni ade wat lucky draw

Kite spend QR 50 dah bleh arrr join

Pehhhh hadiahnya memang menarik

Aku rasa kat setiap Lulu ditawarkan hadiah yang sama

Aku x pasti lak kat sini ade bape byk Lulu ni


Kalau la aku dapat ni.....

*

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Merc E200-2010


Ekekekekek ni picca selingan

Kena la ade muke kan

Ingat nak amik gambo kat keta ni

Karang pak arab ni ingat aku jakun

Hahahahha mau x jakun kalau aku yg menang sok



10 Gtau jek:

Nur Hawa Mohd Zin said...

wow kereta besar tu...heheh..pic akak ni dalam kete tu ke? lalalal

Lelord said...

@Nur Hawa Mohd Zin hahhaha xde ah merctu kan siap bereben2....ni dlm keta baru kami...lallalalaala

Nur Hawa Mohd Zin said...

wah kereta baru..tag gambar kak...heheh

Sha@Mama Tina said...

alamak..naja cam tak suke jek..kureng beso ke yang oii!!

mummy_ayu said...

hadiah menarik tu....mana tau rezeki..

Lelord said...

@Nur Hawa Mohd Zin ekekekke dh ade kat sini awe....

http://lelord-mamanajlaa.blogspot.com/2010/08/dah-dapat-ni.html

Lelord said...

@Sha@Mama Tina huhuhu keta ni lagi beso dr Grand Livina along...tp maybe dia dh buasa ngan MPV kot

Lelord said...

@mummy_ayu tu la mana tau rezeki best ni...kalau kat mesia mua dekat stgh jota

Cik Andam Hazlina said...

wow!! sungguh besar keta tu.. kalau la dapaatt..

Lelord said...

@Cik Andam Hazlina huhuhu kalau dapat nakjual aje mercedes ni pasal byk dpt duit hehheehe

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in