Wahhh Best Ni...A.Y.O.U.B

Heheheh 1st time ni aku tgk citer Ayoub
Thanks yatie
Leh la layan live dari Malaysia


11 Gtau jek:

mzhany said...

lela, hany layan cite ni dr episod 1...huhuhu malam ni ayik bergenang je air mata owhhhh...sedey sgt...minggu ni last tau lela....tengok yer ;)

mamalieyna said...

uiik ada ke citer ni..camna org yg dok m'sia tak perasan ni..ngee..apa daa.. =P

Mama Zharfan said...

tak ikuti citer2 kat msia--me kat sini dok obses dgn citer neighbours :) citer from OZ

Lelord said...

@mzhany heheh baru je dpt link tgk live

Lelord said...

@mamalieyna hahahhaha byk sgt kot citer tu yg x pasan

Lelord said...

@Mama Zharfan wakakaka ni pun kebetulan dpt link

aku pencerita said...

citer nie best!!!..hehehe

caliph shuriken said...

termiss part cmner dia bole sakit truk tuu.. x smpat folo setiap episod laa...

PuanBee said...

sebelom nih tak boleh eh..!

BIONIC WOMEN said...

x pernah ada peluang tengok drama..huhu..siang anak dara konker tv, malam lak bapaknya ngan channel sukan.

mzhany said...

dia sakit teruk sebab, ada budak yang disuruh oleh wanaidil simbah asid/or something la. ayoub kan jenis baek, so dia igt budak tu tak sengaja tertumpah gak cecair tuh. dia plak bleh buat tak endah. bila balek rumah lepas mandi bagai, kulit jadi merah...lama kelamaan jadi melecur macam tuh. hehe tolong jawabkan ;)

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in