Jumpa Upin Ipin Di Doha

Jeng..jeng..jeng...
Eh btul la..memang ada jumpe upin ipin kat sini
Mulanya cam x caya...nampak dari jauh jek
Biler dah g dekat confirm memang la upin an upin yg femes tu
Meh tengok ni
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Btul kan upin ipin

Semalam saja masuk kat Ar-Rawnaq Trading
Ingat nak cari floor mat yg ABC ke 123 ke
Yg ade dlm umah ni plain jek..cari kat k4 xde gak
Tetiba masuk rawnaq nampak buku upin ipin

Made in China yek..ekekekek ade aku kisah

Bukan kulit luo jek..dalam pun ade gambau upin ipin

Huhuhu tekun najlaa...
Bolat mata biler aku panggil nama dia
Selamat menulis!!

6 Gtau jek:

dieya said...

tak sangka sampai ke doha dah pengembaraan upin dan ipin nih!

kie said...

wow xsangka kan ....... ermmmm hha nnti nk try cari plak kat egypt nie ada x upin ipin eheheheee

Mama Hanim said...

made in china? perhh.. femes smp sana kan..

BIONIC WOMEN said...

hah, dah jumpa buku cantk ek najla...
upinipin ag..sampai sana dowang terjah ek..
good luck najla, belajar rerajin

Mamamya said...

wahhhh...x sangka yer smpi ke sana upin n ipin....ingatkan glamor kat indon jer......caya lah...

mya n fiqa pantang nampak buku upin n ipin mesti nak beli...pastu x sampai sbln dah berkecai...!!! maklum lah anak kmdo...ganas semacam.... :)

mzhany said...

ada gak eh upin ipin...huhuhu

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in