Panggilan Terakhir

Hmmmm ade lagi ke yang tak perasaan dgn pengumuman yg aku buat

Dah hampir seminggu gak ni

Rasanya hampir setiap masa aku check email

Ada lagi beberapa nama yg x email walaupun dh tinggalkan mesej kat cbox


10 Gtau jek:

Mama Zharfan said...

rajin u pegi contact winners lg tu :) they all tak response means tak berminat kot, tak pun tak online

PuanBee said...

bee tk email pun bee bg kat facebook . ke nk email jugak kak ?

Lelord said...

@Mama Zharfan ekekekeke ni last call, xpe la xde rezeki dorang gaknya :)

Lelord said...

@PuanBee hahahha ko ni Bee, janji akak dpt alamat udah la kan

mzhany said...

lela perasan tak Msjbox ada double scroll? lela boleh reply tak komen kt MSjbox? hany takleh komen la....

Lelord said...

@mzhany hah ade ke? pesal mataku x nmpak.. tp bulih jek reply

Em's Family said...

Huhu, antaranya saya lah tu :) (dengan jujurnya :D) ok I email you sekarang jugak :D sorry..

Lelord said...

@Em's Family ekekekekke

bee said...

haha mana tau! ikot arahan tau! hikss

cikpuanhady said...

kak..kalau ada org taknak bg sayalah..agagga..haritu nak join tapi tak sempat..wuwuwu..

Jom join :Ada 2 contest yang boleh disertai

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in