Keranamu Shaun The Sheep

Tak lain tak bukan...mmg dak kenit la
Hahahhaha pow papa dia
Sapa soh masuk Virgin kan dah...
Aku pun masuk rambang mata
Cam byk mende aku nak
Tapi xpe bg laluan dulu kat najlaa

Ada 3 DVD..
Since balik dari Villagio td ntah dh bape kali tengok
Selalu tgk kat tv jek
Tak puas gaknya
Hamekkk...aku cam nak muntah dah

Minum susu sambil nonton hehehhee
:)
Bersama binatang peliharaan
Dah ade 2 ekor dh kambing dlm umah ni
Jangan dia mintak lagi dah le...

5 Gtau jek:

Citarasa Rinduan said...

huhuhuhu..
nasib dia tak pernah tengok kartun timmy time..hehehe..

umai kata anak shaun the sheep...heheheheh

PS: ayu pun layan gak shaun the sheep hari2...hahaha

Mama Zharfan said...

lawa umah lela :)
my kids kat sini memang suka sgt tgk kartun2 kat cbeebies tu...balik msia nanti, dh tak de kot watak2 gitu ie tak popular sgt dh lah --kat msia layan upin ipin lg bagus hehehe

Lelord said...

@Citarasa Rinduan huhuhu tu arr kat astro jap jek shaun the sheep, channel sini lama gak.

uhuhuhu dak kenit suke ni papa pun dgn rela belikan jek ape anak dara ni mintak..ayat jeles

Lelord said...

@Mama Zharfan huhuhu umah company...yg x bestnya xleh nak dipaku, nak gantung jam pun susah. nk cari jam yg ade stand tp kat sini adehhh x gemor btul corak2 kerawang pak arab ni...jam skali ngan floor lamp. bile nak g ikea dubai ni :(


najlaa pun mmg sume kartun dia layan. upin ipin pun best kan

dayah SnoW Heuka said...

wah!! saya addicted kot shaun the sheep heheh

New Entry "ada duit tak??"

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in