Picnic @ Rumaila Park

Hmmmm kul 9 lebih dah kuo
Keta laju meluncur g mekdi dulu yek
Belikan dak kenit happy meals

Destinasi seterusnya adalah Rumaila Park
Kami nak berkhelah ekekekke
Uishhh ramai umat kat taman ni
Al-maklum rini ari jumaat mmg hari cuti

So cari tempat sesuai nak lepak
Dan akhirnya....

Gambau dulu sblm makan

Best ooo pepagi angin sepoi...
Nasib tak sejok sgt..cian lak dak kenit
Pakaikan jek topi..kang melarat lak
Tapi outdoor activity camni dak kenit suke jek
Dok umah dak kenit mmg ngade2 sket..tu sakit ni sakit ekekekke

Ni dak kenit heboh tengok bird


Eikkk pesal muka cenggitu?

Darling tekun ngadap nasik lemak

Ni aktiviti bebas pas makan
Tak abis pun makan burger...sibuk nak g kejo burung

Huhuhuhu kat mesia x berani aku nak biokan anak memain camni
Kat sini alhamdulillah

7 Gtau jek:

Nana said...

senang je kan
g piknik tapau mekdi heheh
xyah nk masak2

Lelord said...

@Nana hahhaha bukan takat mekdi nasi lemak paru ngan nasik lemak kerang pun aku order smlm pg ni baru amik kat area airport

PuanBee said...

tak der org senang nk pantau! hihi

mzhany said...

lela, dah terbalik lak kan, kat negara sendiri jadi takot nk bg kebebasan...hurmm kena difikir fikir kan ape penyebab kan....

tengok cuaca pun mcm bleh agak kebeshan nya ;)

ch@ said...

nak tidur kat situ boleh tak kak? rasa mcm nyaman je.

Sha@Mama Tina said...

seronok kan bila tau leh lepaskan anak main2 dengan selamatnya..kat mana la tempat di mesia ni yg mcm ni..hatta kat laman rumah pun serun nak biokan anak main sorang

Cute MuM said...

bestnyer berpicnik... setakat nie belum pernah berpicnik ngan dania..

kat mesia mana leh lepas ank macam tue jer.. bahaya..

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in