Sizzling Mee Di Pagi Hari

Ekekekkeeke agak2 ade tak org bekpes sizzling mee cam aku
Tu dia pepagi aku dah check-in dapo
Dari semalam nak wat sizzling mee la kunun kan
Tapi x juga jadinya

Ku gagahkan gak diri pepagi merendam ayam
Janji ape yg ade jek aku campak dalam periuk
Bestnya la kalau dapat mkn dlm hot plate tu kan
Dah penah nmpak ade jual tp bukan cam yg bujur tu
Bolat jek yg aku jumpe..hmmm bulih arr
Baru feelin' makan btul tak...

Ni arr dia ropa sizzling mee aku
Pakai chinese noodles jek

26 Gtau jek:

Marsha said...

terer jugak kau memasak ek?? kagum akuuuuu

wahida said...

x baik tau buat n3 makanan di waktu petang hujan begini...sumpah saya terliur...huhuhu...

nieda said...

sedapnya...meh pos sini sikit..hehe

dieya said...

uhhhh sedapnya nampak!
telur separuh masak tu yg paling menggoda sekali!

BIONIC WOMEN said...

sedapnya..yummy2..
terliur sesangat...

Ena said...

sedapnya.. penuh sayur.. sukanyaaa...


ena malam tadi ingat nak buat sizzling juga.. tp sakit paler.. tak jadi masak.. huk3x..

mzhany said...

wow, sizzling di pagi hari...fuhhh tengok la kuah tu nyum nyum...

hany breakfast roti hehehe

Mamamya said...

uihhh...dah lama x makan mi szilling nih....sodap nampaknya....... ;)

aima in luv said...

yummmy sngt sedap... terliur dh nie..... hehe

lina said...

nampak sgt sedap...

nuralynZAKREE said...

astagar..laparnya tgokk..adehh..

Citarasa Rinduan said...

sajer bikin ayu kecuh..
nak sepiring
jhhheheheheh

kak, jom join
http://ruhayurazali.blogspot.com/2011/01/jom-letak-blog-anda-di-bloglist-woot.html

Yan said...

Bestnya.. Nnt nak cobalah..

Lelord said...

@Marsha eekkeke sy budak baru blajo

Lelord said...

@wahida huhuhu bekpes kami dlm keadaan sejuk cuaca sini..mkn panas2 sedappp

Lelord said...

@nieda camne nakpos nieda...kang makin kembang mee

Lelord said...

@dieya btul dieya telur tu yg wat tak tahan

Lelord said...

@BIONIC WOMEN heheheh buat la...leh letak ayam ngan cendawan byk2

Lelord said...

@Ena ekekeke ena pun nak wat gak yek, xpe dh baik sakit pala leh buat

Lelord said...

@mzhany nyummmm sedapp hany

Lelord said...

@Mamamya alhamdulillah sedap tuk tekak aku :)

Lelord said...

@aima in luv heheheh sila lap air liur tu

Lelord said...

@lina hmmm sedap la kot bg lela

Lelord said...

@nuralynZAKREE kena g carik makanan la kan dh lapar tu

Lelord said...

@Citarasa Rinduan ayu nak ek..meh la

Lelord said...

@Yanbest kak yan, nanti lela nak g beli hot plate la br best

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in