SMS Cam Teeettt

Hah korang mesti dh penah dpt sms puaka camni kan
Ni baru jek la aku dpt..tu nmpak tu time received
Haishhh aku kat obersi pun dapat msg cenggini

Ahhh silau lak no tepon tu
Ape dia pakcik!!!!
Ade mslah kat belai police??
Takpe la x lama lagi ade la yg dok belai2 pakcik

Macam2 skang ni...lantak la


Jom join Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Jom kite klik2

9 Gtau jek:

Yan said...

dah ade word tambahan
'ta payah call'
sbb dia tau mesti ramai yg akan call balik nk confirmkn.. huhu
hampeh tul

mzhany said...

hany dpt dia tulis ayah. ape ke sengal, dari ayat pun dah tahu bukan malaysian kan...eiii bengang

Lelord said...

@Yanhahahha tu la pasal..ishh sengal btul rasanya mesti ade yg dh terpedaya

Lelord said...

@mzhany mcm2 version ek, ntah2 mak, makcik, abg kakak sumer ade kot

mamalieyna said...

hahaha...dia kena masuk kelas bahasa la..=P..tak pernh terima lg, eh mmg takmau pun..hehe..

Mama Hanim said...

penah gak my hubby dpt sms cam tu.. baca je tergelak.. mcm2 idea org nak menipu ekk..

tigrismalaya said...

dapat dah 2-3 kali...

_luVy*dUcky_ said...

die mntk topup 30 sen je tu..ahahha!:)

Shiela Latif said...

@Lelord "ta payah call kejap pa'cik call"
macam sindeket mat bangla jer ling...hihiiiiiiiii

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in