Layan Grazia

Ada arr beberapa magazine kat sini yg aku baca
Ahlan, Time Out...
Tapi yang aku suka adalah GRAZIA ni hah
Ni cam ala2 EH!

Hehehehe balik Mesia ni nak lepas dendam baca majalah
Pastu nak beli novel
Kompom banyak yg aku x baca lagi ni

5 Gtau jek:

Mama Zharfan said...

me plak balik msia nak beli internd + malaysian women weekly--sbb byk contest besh2 dlm magz ni heheheh

me dtg click2 ur HB utk ari ni :)

Lelord said...

@Mama Zharfan hhehe btul2 intrend byk gak contest

eT said...

Lama xlayan magazine..dulu suka sgt belek2 magazine.skangbyk belek blog jek.huhu

PuanBee said...

bee duk malaysia pun jarang beli magazine..hehe tk minat !

ch@ said...

i love megazine, beli dan baca ajala, tak join pun mana2 kontes. tgk resipi simple yg agak2 boleh buat. hahaaa.

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in