Jamu Ratu Dara

Kengkawan sekalian ade x yang mengamalkan makan jamu

Aku dulu makan ms bersalin aje la

Tu pun cam nak nanges2 jek makan


Tapi baru2 ni cam teruja lak nak mencuba

Ekekekeke

Jamu Ratu Dara

Jenjalan kat Blog HannaStrawberry

Nampak lak ni

Ade promotion ni, sape yg berminat sila la

Ni dia new packaging Jamu Ratu Dara

Aku order dah 3 botol


7 Gtau jek:

Sha@Mama Tina said...

Umang aii..3 botol sekali..kompem leh telan ke?

Lelord said...

@Sha@Mama Tina ekekekkee kalau x leh aku bg la kat akak or adik aku.

bg la semangat kat aku beb

mummy_ayu said...

ayu memang tak leh telan bab jamu2 nie..waktu pantang dulu pun makan...
tapi bukan jamu la..sendayu tinggi..
tak leh tahan la dgn bau jamu nie..

BIONIC WOMEN said...

masa bersalin dulu, eily makan yg nenek buat..akar2 kayu kisar, jemur..huhu..ok ler..then buah manjakani tu rebus, minum air dia..pastu stop lepas abis pantang..
skang ni baru start makan jamu mak dara..bukan ratu dara nih..kalau ok bagitau ek..x pernah servey plak pasal JRD nih..huhu

Lelord said...

@mummy_ayu hehehhe tu arr bau leh tahan kan jamu

azila said...

wahh...bagus2 k.lela..zla lak, as long as jamu tu dlm bentuk pil..ok leh telan lg. tp bila mai bab yg kena rebus2 tu...bercinta nak telan:)

Lelord said...

@BIONIC WOMEN ms bersalin pun lela mkn yg kg punya..bancuh dlm air. tp pastu makbidan ni mmg ade gak yg dia masuk kan jd kapsul. yg kapsul senang le men telan jek. kalau yg bancuh tu yg nak nanges

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in