Tergamam Melihat Aksi Seks

Astaghfirullahalazim...mengucap panjang aku
Tadi dok BW kat SINI terjumpe pic cenggini
Kat SINI & SINI pun ade

Aduhaiiii ngeri aku...sedih sgt tengok mereka camni
Iyerla kan aku ni ade anak pompuan...
Ya Allah mintak dijauhkan perkara2 camni

Hmmm just nak share..masa aku jd GPK(Guru Pentaksir Kontrak)
Huhuhu bukan GPK (Guru Penolong Kanan yek)
Ada budak kat SJKC ni darjah 2 x silap
Bawak VCD lucah, pastu lak bleh dia tunjuk kemaluan kat gegirl
Bila ditanya dia nampak aksi2 yg parents buat
Naya btul..kalau la terjadi pape

Ni hah saksikanlah



















Jom join Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Jom kite klik2

19 Gtau jek:

BUNGA said...

YA Allah... x tau nk kata... :(

S.U.F.E.E.N.A.N said...

Nauzubillah..minta jauh dr berlaku pd anak beranak kita..cabaran mnjadi ibu bapa di dunia yg segalanya tak mustahil..ingatan tuk kita semua..

Ena said...

Nauzubillah...

sya said...

terpanggil utk bg comment

nauzubillah...
semoga tak jadi kat anak2 kite....
same2 kite berdoa jauhkan dari benda2 camni

firahadifa said...

tak sangke... sad but true...

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

ya ampun, advanced nyer bdk2 skrg...
adusshhh, ape nk jadi r..
bkn mesia kn, harap2 tak menular la kat mesia..
ye r lela, kite pn de anak pompuan..
tataw la apa akn jd kat dunia mendatang!!!

Cute MuM said...

masa mula2 tengok kat blog lain tue, rasa nak pengsan jer..
cute mum pon baru jer jadi ibu..
rasa sangat mencabar jaga anak-anak zman sekarang..
harap dijauhkan dari anak-anak kita semua..

Em's Family said...

Ya Allah.. terkejut tengok gambar ni.. ingat gambar budak2 nak kene langgar lori (tengok dari dashbord punye view)..

moga2 anakkite terpelihara dari bende ni semua..

Leya... said...

Aduhhh berpinar2 mata aku pagi ni baca entry ni.... T_T

Zaidah said...

ya Allah...kecik2 lagi dah pandai seks....nak salahkan sape tu..

puanbee said...

itu lah kak..takut juga ! ibu bapa tu hati2 dan beringat lah...jgn tidur sekali kalau ank dah besar2 tu!

Makbed said...

waaarrggghhh!! nak nangihs laaa tengok. camne laa. buleh tak nak dok jauh-jauh dalam utan je.

Mawar Merah said...

Arghh!! MM fobia. Terbenti jantung beberapa ketika. Sian la budk2 jd gitu. Mesti ada org ajar yg jd cmtu-smada nmpk mak bpk ke, org bsar pnah wt dia cmtu ke, tgk tv ke. Huh. Sian budk2 kecik cmtu bukan tau n fhm apa pun.

mzhany said...

sedey, geram, bengang bila tgk kan. speechless tak tahu nk kata apa. tp kalau tgk gmbr tu, hany pernah tgk b4 ni, macam ada yg mengajar jer suruh buat.

Kniedaz said...

ish ish..rosak budak2...minta2 dijauhkan oleh Allah daripada anak2 kita

kakyong said...

kat mana ni? plat mcm bukan negara kita kan... tp kan.. kecik sgt la bebudak ni.. takut nya.... adeiiiihh.. jauhkan anak2 kita dr hal mcm ni..

shi3la said...

Astaghfirullahalazim.......

betul2 rase nak pitam.minta2 dijauhkan oleh Allah daripada anak2kita

Mamamya said...

aduhai...mengucap pjg....jauhkan lah perkara2 yg x elok mcm ni dari anak2 kita...amin.

mrs jamal said...

subhannallah..
jaga la anak2 kita moga dorang tak jadi macam ni..

yang tukang amik gambar pown tak senonoh..memang keje gila la..kan..ishk

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in