Sumernya Gara-Gara Dhiya...Pesal Ek?

Nak tau pe sebabnya....
Ni hah meh SINI
Kemas kan...cayalah Dhiya


So rini pas darling balik kije ni td kuo g bekpes
Pastu ukur jalan g carrefour
Tujuan nak cari buku ABC
Hmmmm xde pun sumernya coloring book jek...

Xpe...jangan patah semangat
Pencarian gadis melayu diteruskan ekekekek
Ops!! bukan2 pencarian buku ABC dot..dot..diteruskan

Nak g stationery malas lak..kat atas tu aku rasa ade
Tp dekat2 ngan fun city, karang dak kenit ajak masuk memain lak
Papa nak tido mlm kije lagi

Destinasi berikutnya Baby Shop
Adehhh ngakkk ade jugak
Sumer buku kaler2..pe anak pak arab suke jd artist ke gaknya kan

Tapi pas aku belek sumer jumpe ni hah
Leh tahan gak le reganya..QR69
Demi anakanda ok jek, tuk blajo pun

Ada 12 double-sided cards...leh wipe senang la sket kan
Banyak kali leh guna


Cool...najlaa senang ikut arahan
Aku soh dia follow dotted line
Tapi dia punya tekan cam nak mengaler daaaaa

Alhamdulillah..tekun gak le
Tapi lom abis satu kije dah nak tukau yg lain
X kisah la naakk oii janji nak buat
Slow2 menanam minat menulis


Yang ni lak tengah nak mencantum dotted lines menjadi seekor lombu

Selamat belajar menulis Najlaa

Thanks Eily pasal ur N3... bukak mata lela tuk belikan najlaa this items
Sweetie Dhiya, belajar rajin-rajin tau. Make ur mama proud of u!


6 Gtau jek:

BIONIC WOMEN said...

wahhhh...sangat terharu..x sangka plak entry tuh leh menjadi peransang..hehehe
Semoga Najla cepat pandai dan belajar bersungguh..
pada mula2 ni x perlu paksa..biarkan dia enjoy..
kekadang dia nak tulis 1 huruf jer pastuh malas dah..xper, itu yg dia mampu..jangan paksa kemampuan anak kita..nnti bila dia rasa enjoy buat tu sumer..otomatik dia buat ngan minat. Dhiya pun mula2 dulu..tgk ler tahun lepas nyer work dia..hahaha..
Good luck Najla...Good luck Lelord..

Lelord said...

@BIONIC WOMEN hehehhe tq eily...bukan takat perangsang jek..tp kadang2 ur n3 pasal makanan pun menggoda i gak

Citarasa Rinduan said...

kak.....ayu pun nak beli gaklah..galakkan umai menulis...

Lelord said...

@Citarasa Rinduan btul2..najlaa selama ni suke mengaler..bab membaca kalau akak ajo dia xmo, tp kalau org lain ajo nak lak ikut

Salina@IbuAqil said...

Alalala comelnya.. Najla tangan kidal erkk mama.. Comelnya..

Lelord said...

@Salina@IbuAqil hahaha aah najlaa comel cam mama

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in