Picnic Preparation

Cumil lak bekas kat atas ni kan...

Aku guna bakul plastik jek hehehhee

Cups,serving plates, tissue, termos, mineral water ade dah

Ground grilled tuk bbq session pun beres...


Meriah sok ngan menu dari rakan2 al-handasaa

Aku plan nak wat nasi goreng sket, popcorn ciken tortilla, wedges


12 Gtau jek:

Citarasa Rinduan said...

kak...
sangat comel..
nie nak cari kat mana>>

picnic>>>
tu dia....bestnya..

Lelord said...

@Citarasa Rinduan tu arr cumil kan..ntah mana la leh jumpe kan

Mama Zharfan said...

tu mcm tuk deco2 ajer sbb lawa sgt hehehe

mzhany said...

hohoho, selamat berpicnic yer lela

Lelord said...

@Mama Zharfan heheh kecitkan...ne leh muat nak masuk mcm2

Lelord said...

@mzhany heheh tq2

EiJa ZaQuaN said...

heheh..mmg cantik..
selamat berpicnic ye..:)

alinac lover said...

waa best tu..syok nya nak p picnik

Yan said...

Seronoknya picnic. Esok akak n family nak breakfast kat luar..

nieda said...

seronoknya nk pergi picnic,,enjoy your day

rATu kEBaYA said...

picnic kemana tu?

JaJa'Z said...

popcorn ciken tortilla..? emmm macam pernah ku dengar nama makanan itu..tapi di mana yaaaa??? hehhehe..jangan lupa tayang gambo tortilla tu..nak gak tgk yg version qatar..

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in