Terjebak

Hohohohohholick
Dak kenit dah terjebak dengan Smurfs
Hehehhehe dolu time aku kecit2 mmg kartun ini la yg ditonton
Dan skang najlaa punya turn lak
Gigih tengok tru you-tube
Dari satu video ke satu video

Hehehehe ni layan game smurfs lak kat FB
Tak sabar nak tengok wayang 1 September kan citer ni kuar

6 Gtau jek:

Salina@IbuAqil said...

Nak tgk jgk!! Nak angkut si Aqil.. Jom mama kita g sekali.. ;)

mummy_ayu said...

tu la..sekarang dah tak popular dah katun smurf.dulu masa kita kecik2..famous tul...ayu pun.tak sabar nak tgk nanti kat wayang..

Abang Long said...

Salam...adoi ai! Kang kalau Abg Long kata nak nengok gak sure orang kata dah buang tebiat..ish3...tapi dlm hati minat gak...huhu

mamalieyna said...

ohho,,,sekali tengok mmg leh terjebak terus..hee~

salam aidilfitri, maaf zahir n batin~

eB ezrin said...

abes la ;p
salam aidilfitri juga..:)

Nafisah Ruslan said...

nak bawak adik2 g tengok lah nanti :)

selamat hari raya! :)

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in