Tak Sihat So Bukak Puasa Di Luar

Tak sihat uols...
Hehehehe adakah tu alasan utk berbuka diluar
Jeng..jeng..jeng...
Ishh ne de...mmg x sihat arr...pesal? next entri la citer

17 ramadhan...bukak pose kat umah jek dengan kurma 
Pas solat maghrib baru kuo

Destinasi adalah Nando's nun kat City Center
Eh tapi nape najlaa makan mekdi ni?
Kata pencinta mekdi kan...so kena la belikan happy meals
Toys kali ni adalah Smurfs
Huhuhu x sabo nak g tengok wayang citer ni
Sebelum makan kena gambo dulu
Hohohohho kemain seronok dapat menan
Menu kami Very very Hungry Nando's Chicken Espetada ni darling punya
Set siap dgn sup..rasa cam kuah dal jek huhuhu
Salad, air dgn satu sidelines seketul jagung

Aku punya amik quarter ciken jek
Sidelines aku nasi itu wajib dgn fries



7 Gtau jek:

Anum said...

bestnya... sekali-sekala berbuka luar kan

Anawahid said...

pehhh ery punya set tu... huhuhu

Aleyn said...

Seleranyer tengok kebab yg tergantung tu....drooling

shiela latif said...

dap ling...dap!!


ling apemende yang terjuntai2 tu ling?

eB ezrin said...

cedapnyer :)

Kalamhati said...

mabeless!!hehe terliur la plakss..=)

ajumohit said...

Takpe lelord skali skala mn di luar apa salahnya kan, Ada rasa pening2 n nk muntah tak? Jeng jeng jeng hihi

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in