Kontest Menang Duit Raya

{sticky post}


Berita baik untuk semua
Sapa nak hadiah???
Hahahhaha soklan aku kemain lagi kan
Meh la join

Kontest Menang Duit Raya

Tamat 25 Ogos 2011
Berbaloi-baloi tau!!!
Kontest anjuran Puan Bee

Sapa nak cantik? Jom guna VCO


18 Gtau jek:

puanbee said...

kak submit url entri yg ni boleh bee review sekali tuk kesungguhan para peserta

puanbee said...

mai ambik url lak

abah khalisha said...

lepas wat duit tol raya pun ok ni.hehehe

THE LEKAT LEKIT STORY said...

semoga ada rezeki untuk contest ni. gud luck

Danial Ikhwan Jaafar said...

wah, macam2 contest. semoga berjaya kak lela lelord~

Citarasa Rinduan said...

wow.....

nak duit raya!!
all the best sis.. moga berjaya

TeRRoRRiZZ said...

cam menarik!!!!
gudluck sis

Citarasa Rinduan said...

SALAM RAMADHAN utk kak sklrg

kak, ayu mohon maaf andai spjgn persahabatan y terjalin. ayu ada terkasar bahasa penulisan ya...

LYAfrina said...

salam ramadhan...

lela...ptg ni lya pos hadiah,,,guna citylink..kelmarin.terlupa bawak add lak... sori yer:-)

mawarseri said...

Assalamualaikum , apa citer terbaru, jenuh terjah dari jauh ni...hihihi just nak btau eemmm, tq again sudi follow i...n bleh lah sertai contest x lama lagi...hadiah from mumbai menanti...just tuk folower aqak yg x ramai tu, maybe leh lah terpilih coz mmg x ramai

L said...

dtg sini nk engtkan pose jgn xpose..=)
http://lolz-l.blogspot.com/2011/08/halwa-telinga.html

gadis melayu said...

mama najlaa.. atia tag akak..^_^

http://kisah-gadismelayu.blogspot.com/2011/08/2nd-ga-pearl-by-moon.html

MalaysiaNetworks said...

kak lela pun jd sponsored tuk kontest puan bee gak ke.. bagus2...

Ummi Hanie @ AnNisa Fadzil said...

pheeweet kak lela .. gudluck jugak tau..mane tau hanie ade can mng hadiah kak lela .. hehe ... owh FM ~

ijat_asni said...

good luck untuk contest ni
nice blog too

^_____________^

tiefazatie said...

gewd luck sis!

Anum said...

good luck

Nia said...

uii,..kalau menang ni belanja yek..hehe..

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in