SpongeBob vs Dora

Huhuhu bukan takat citer kartun tu jek dak kenit suka
Biskut pun sama
Muahahhaha
Alahai takat packaging aje kan
Tapi siyes biskut ni sedappppp

2 keping Dora dan 2 keping Spongebob dah dalam perut
Kalau x tegah mau habis
Dah le dak kenit ni kalau terlebih makan karang muntah
Pasal sebelumtu dia dah makan cup corn medium size
Cukup2 la tu nakk oiii
Sok pulak makan





Jom join Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!Jom kite klik2

14 Gtau jek:

ijam ismail said...

huhuhu
comeeeeelll


come vst my blog k
=)

Bionic women said...

comelllnya...........kat sini ada x agaknya ek..

Lelord said...

@ijam ismail huhhu biskut ke najlaa yg comel ijam?

Lelord said...

@Bionic women tak sure la pulak ada ke tak...cer carik

Citarasa Rinduan said...

comel si najlaa duduk

mmg kalau dia posing ginilah ya kak lelord???

My Bloggie ! said...

sedapnyeee.. nyum nyum. xpe kak biar cepat besar. hee

Adyshariz said...

wah kakak, cedapnye biskut spongebob tu..nk cikit

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

x pernah jumpa pulak kat sini....agak2 ada tak...

Lelord said...

@Citarasa Rinduan hahah katak style

Lelord said...

@My Bloggie ! btul2 biler arr nak mcm mya & fiqa, ritu adik akak dtg sna dia terkejut...besonya dorang

Lelord said...

@Adyshariz hehehe bleh2

Lelord said...

@cik Jue Aka Ibu Farisyah x sure la cikjue..ada gak buat GA biskut ni kang

Marsha~ said...

mcm best je... bawak balik ar.. heheheh

Lelord said...

@Marsha~ ekekeke beres2 tuk anak2 neber

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in