Hah Apa Yang Terjadi??

Malaysia vs Taipei
Malaysia mendahului 1-0
Hehehhehe tengah menonton ni
Aduhhh ape jd ngan blog aku ni
Nape xleh nak upload gambo
Puas dah klik tp xde pun kotak utk "choose file"



Jom join Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!Jom kite klik2

13 Gtau jek:

Mama Zharfan said...

memang blogspot tgh mengong ni..me pun tak leh upload pics--sejak dari maghrib lg ni

Danial Ikhwan Jaafar said...

oh, ramainya rupanya yang mengalami masalh ni..saya ok je setakat ni.

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

la...blog demam ke?

Lelord said...

@Mama Zharfan hahhaha seb bek ada geng, i igt blog i jek ada problem

Lelord said...

@Danial Ikhwan Jaafar uwaaaa pesal danial ok?

Lelord said...

@Lydia Miza(Aidyl Azim) tu arr tetiba jek ni hah demam mengejut

KRL kaprileader said...

menang suda.... 2-1.. macam mane ade 1 ni.. haha

Citarasa Rinduan said...

sama..
ayu pun kena..
konon2.. nak naikkan semangat berblog..
boh pic..
hujung2 jam 9 malam baru boleh masukkan pic.

tension

kak lelord, daku rindu......rindu dgn sahabat blogger lain2..
waaaaaaaaaa.. sibuk lah hujung2 nie

mr pot n mrs lat said...

blogwalking sini sambil bg komenan .
awak ,
nice entry lahh :)
erm ,
kami ada entry baru '2 hari teruss'
mehh lahh singgah :)

shiela latif said...

suspen suspen!!
ko guna Window Live Writer lar ling...senang siket nak upload gambor

alinac lover said...

patot la..sama la kita hehhee

Andrik McVean said...

hi there, i have just followed your blog..i hope you can follow me back..u have a nice blog here..
i will be waiting for you on my blog...see u there..cheers

Lelord said...

@KRL kaprileader x sabar nk tgu 3 julai

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in