Aku Gila

Ops!!!!
By seeing the title don't jump into conclusions
Ekekekee dah lama aku perati iklan tu
Tetiba lak rini dia menjelma lagi
Papp...leh wat n3
Pasal aku mmg gila ngan Angry Birds
Sebelum tido sambil golek kiri kanan mesti main dulu

Dah cam habit lak
Sebelum tido kena layan angry birds
Korang ada tak habit sblm tido
Share arrr

Jom join Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!Jom kite klik2

11 Gtau jek:

Mamamya said...

huhuuu...au dah lama x layan apa2 games pun...smlm jer tetiba kmdo pi buka balik aku punya farmville...tgk2 dah gurun rupanya..wakakakakakkkkk...dah b'tahun kaduk aku x buka....x dak masa lah skrg...

puanbee said...

sebelum tido layan game farm kat facebokk kak hee..baru je 2-3 hari ni sangkut

Lelord said...

@Mamamya hahaha Is aku farmville dh lama gak tak main. Along maintain layan farmville

Lelord said...

@puanbee akak last year mmg layan game fb thn ni jek malas main game fb. Angry birds akak download kat iphone tu yg nak tido sambil baring main

etiey.com© said...

hehehhe parah.. tapi tak pe boleh menenangkan jiwa jugak kan.. hihi

Lelord said...

@etiey.com© ekekekke arr btul2 tenang jiwa jap

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

terkezuuut gak bc tajuk n3 tu..
ekekekek..
sy lyn game farmville, berebut ngan si alya nih.. haisssshh.. ;p

norhidana said...

ish2 ingat gile apa td akak...
bt suspen je..
dana kalu sblum tdo musti pastikan bantal keliling ckup ngn stokin ehheh

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

tajuk gempak...cik jue mesti layan games kat hp kalah terus tidur...

alinac lover said...

xpernah main lg

Izan Ishak said...

takmolag start main angry bird ni. takut kena sawan cam main farmville dulu. haiiyooo...bukak mata je terus tgk kebun...apakah?

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in