Mode : Angry

Yup, mmg tengah hangin satu badan ni
Dengan sapa lagi kalau x dak kenit
Aduhhh sepah kat hall ni
Soh kemas dia tamo
Mau tak hangin
Last2 amik plastik....kena arr berlakon kan
Meraung najlaa
Hahahahha lengkali buat sepah lagi

Skang dak kenit dalam bilik aku soh tido
Grrrrr masuk bilik sebelah nampak cam kena langgar camel
Hangin lagi....
Sambil kemas sambil bebel
Ahahahhaha korang2 sekalian pun slalu wat cenggini kan..kan...
Bagi meredakan kemarahan solat dulu
Dan skang.....masa tuk layan




Jom join Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!Jom kite klik2

11 Gtau jek:

Nur Hawa Mohd Zin said...

awe pernah bebel kat ofis tempat kerja dulu kak..sebab awe duk dekat ngan pentry lepas tu asyik kotor jerk..kemas sambil bebel2...

Lelord said...

@Nur Hawa Mohd Zin ekekekkee dah puas bebel ni lapar lak :)

SoLy SoLicious said...

xdpat dwload angrybird...
so xdpt maen..sedih lol..huhu

Lelord said...

@SoLy SoLicious hehehe akak men kat ipon lappy x download pun

suha said...

tatau sbb xde anak lagi (^_^)

S.U.F.E.E.N.A.N said...

Cengginilaa kita para ibu..membebel itu memang perlu, sampaikan sehari tak jadi 'radio buruk' memang tak sah..ekekek

Ninie Dora said...

angry bird best..!!!!

hyee hyee...

singgah sini..

entry trbaru http://kisahniniedora.blogspot.com/2011/06/cinta-stiletto.html

zaidah said...

aduh lelord memang macam tulah lelord...kekadang blum habis kemas kat tempat yang baru kemas tu lah disepahkannyer...bikin hangin satu badan

norhidana said...

hehehhehe...
biasalah kalu ada budak kecik kan kak...
kalu umah bersih je musti pelik
hehehe sesekali kene mrh sian dak kenit tu ek

dh pas mrh lyn angry bird lak hehehe

Bionic women said...

sama jer lah kita ni lela...
dhiya lagi ler, skang ni pandai bawak keluar bantal, toto..bawak depan tv, pastu buku ler, mainan ler x terkemas dah asenya..kalau eily amik gambar bilik dia, mesti pengsan tengok..kemas pagi, malam dah kena kemas lagi...hehehe..

tapi anak tengah membesar, nak buat camner kan..minum air sejuk bebanyak ler..hehehe
teringin jugak nak buat macam dalam fairly legal tu, menjerit dalam bekas ais..hahaha

Ciklinn said...

hadoii ko baru sorang kawanku... aku 3 hero.. adoiii ... naik sengal pinggang aku duk ngutip brg2 dorang..... hhi kita punyer taktik yg sama... amik plastik hitam.. hihihihih..... woit aku pun layan angry bird gak.. hahah

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in