Muslim Kid

Morning fren
Tetiba lak teringat aktiviti dak kenit aku ni hah
Najlaa ni rajin gak jengah fb aku ekekkeke
Tetiba lak dia nmpak ada yg post pasal Iqra'
Haishhh budak zaman skang dah terer pasal you-tube
Hohohohoho dak kenit pun beria2 arr baca alif ba ta

Sebelum ni masa balik cuti ritu nenek ada la ngajar mengaji
Leh baca kat entri SINI
Balik doha mmg pun bawak skali muqaddam
Tapi anak dara sorang ni bukan mau kalau aku ajo

Dengan tak semena2 pas tgk you-tube g cari muqaddam
Siap ngan tudung skali yek
Soh pasang kat tv, layan kan aje
Janji mende berfaedah
Takde la asikngadap kartun jek

Dan skang iphone aku jadi mangsa
Dah macam hak milik kekal najlaa


Jom join Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!Jom kite klik2

12 Gtau jek:

MARIA LIZA said...

pandainye Najla tu...

♥MiZz-siHa♥ said...

bgs tu..gud girl..

norhidana said...

bgs najla ni... heheheh
bdk2 zmn skrg mmg advance kak...

Bionic women said...

Dhiya pun xnak kita ajarkan..
dia baca main2 kalau kita ajar..
nampaknya kita buat camni jugak ler.
kita tengah cari cd iqra' ni

Mamamya said...

alhamdulillah...anak2 kat umah ni aku anto ngaji jer kat umah uztazah sekolah dia org...so pagi ngaji kat sekolah ptg ngaji kat umah uztazah....cpt sikit blh khatam.

Diari-Selebriti-Mama said...

budak2..bila catchy sikit baru semangat.janji dia ada kemahuan.:) gud girl.

Lelord said...

@MARIA LIZA tgh nak train dia ngaji ni

Lelord said...

@♥MiZz-siHa♥ hehhe macehh auntie

Lelord said...

@norhidana aisehhh walau camne skalipun kena ngaji gak

Lelord said...

@Bionic women tu arr xnak mama ajar tgk aje la kat you-tube

Lelord said...

@Mamamya kat sini ada gak ustazah indonesia ajar ngaji, tpaku lom ready nk anto dia, xpe la buat sementara blaja kat umah dulu

Lelord said...

@Diari-Selebriti-Mama yup btul tu, dari asik main blaja tru you-tube pun ok

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in