BILA SI ISTERI BERBLOG.. SI SUAMI dan ANAK ?

Segmen lagi uols
Hehehehhee aku mmg sentiasa on9
Opssss jangan ingat dok umah x buat kije tau
Memana kengkwn FB mesti nmpak ada je Lela-Lelord
Muahhahaa tp bila ada yg tegur tru fbchat
xde feedback tu maknanya aku tgh bz

Biasa la kan suri rumah sepenuh masa
Masa berblog biasanya pagi lebih kurang 5 pagi waktu doha (10 pagi Mesia)
Memang la bangun awal kan darling nak g kije
Pas siapkan bekpes darling dah out baru leh on9
Time ni najlaa masih tido
So bebas la aku jenjalan ke blog kengkawan

Bila najlaa dah bangun tido, siapkan ape yg patut la
Mandi, bekpes pastu confirm dak kenit nak ngadap tv
Masa ni la aku dok kemas umah dan basuh baju
Lunch? huhuhu kalau darling kije aku check-in dapo lambat sket
Dalam kul 1.00 baru melawat dapo
Huhuhu lappy aku mmg masih on yek
Sambil2 tu curik2 gak tgk fb ngan blog

Tak tengok tv ke?
Haishhh mesti la tgk
Sebelum ni dok layan channel kat doha ngan dubai
Dan skang kan aku dah subscribe raacuun.com
So live la rancangan di Malaysia tanahairku

Darling balik kije dalam kul 8.20 malam
Waktu dinner kami sekeluarga
Pastu la dak kenit dok bermanja2 ngan papa dia
Aku? lepak2 skali arr kan
Sambil2 tu sempat lagi jengah2 blog

Time darling offday kami akan keluar ke Mall
Makan2 kat luo
Hehehehhe gantung periuk yek
Keluar waktu petang yek
Skang tgh summer.....hampir cecah 50'c

Setakat ni mmg takde bebelan dari darling arr
Support lagi ada
Kadang2 dia baca gak entri
Paling best bila darling tanya gerak ke akaun nuff hehehhe
Dan dia happy bile aku dapat hadiah bile join CGL

Pada aku as long as kita pandai bahagikan masa cukup
Jangan sampai nanti ada yg kata dapo tak berasap sebab on9
Happy blogging semua





Jom join Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!Jom kite klik2

4 Gtau jek:

Alya Esprézzo said...

yuhuuuuuu..alya terjah! hehe..walaupun dah jadi isteri masih lagi boleh berblog kan? hehe happy blogging sis! :)

Azzah said...

singgah baca entry awak.. http://sayurlemak.blogspot.com/2011/06/bila-si-isteri-berblogsi-suami-dan-anak.html

aku dan segalanya said...

jom singgah sini lak


http://segalanyaaku.blogspot.com/2011/06/bila-si-isteri-berblog-si-suami-dan.html

ADEEYA said...

Hoho :D if me dah mengadap blog semua pun malas nak buatt haih ;)

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in