Lauk Semalam

Huhuhu kebuntuan
Aku tatau nak masak pe rini
Korang lunch ape yek
Share arr..leh tiru

Oh ya...ni lauk lucnh semalam
Wat hayam penyet je
Tempe lak xde...kedai jakarta bilang jam 3 baru sampei
Huhuhu x pe la janji hayam yg diperap aku penyetkan selepas digoreng

Ekekekek comel tak bekas tu
Beli lama dah kat Home Centre
Senang kan kalau masak menu yg set2 leh masuk dlm tu
X silap aku x sampai QR2o pun satu set

Jom join Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!Jom kite klik2

14 Gtau jek:

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

nnt leh ajar miza ye?suka sgt mkn ayam penyet tau.bekas tu cun apa!

Lelord said...

@Lydia Miza(Aidyl Azim) hehehhe leh je...kita men belasah jek pun bahan2

Adyshariz said...

rajinnya lela..aku 2 hari ni lauk kenduri je..hehe..punyalah malas nk masak

Lelord said...

@Adyshariz hehhehe sedapnya..dh lama aku x makan lauk kenduri beb

Mamamya said...

aku dah lama ingin nak buat nasi ayam penyet tp x t'buat2 lagik....pada hal sonang ke kan....

bekas tu siyes cantik la...kaca ke melamine tu???

alinac lover said...

Q20 tu sama dgn brapa rm kak?

Citarasa Rinduan said...

nak gak...menu sedap tu

PS"belikan ayu bekas tu boleh???

nak buat kenangan dari qatar..

Nur Hawa Mohd Zin said...

comel bekas tu..awe suka :) heheh..ok la tu penyet2 kan ayam..tapi tempe mmg sedap :)

Lelord said...

@Mamamya senang jek..men campak2 hahahhaa

pinggan kaca

Lelord said...

@alinac lover dlm 18 hengget cenngitu...ishh berapa ek currency skang

Lelord said...

@Citarasa Rinduan huhuhu insyaallah nanti akak tgk ada lg ke tak

Lelord said...

@Nur Hawa Mohd Zin huhuhu akak pun suka

gadis melayu said...

sedapnyer.. tetiba rasa lapo.. adoyai.. ngeeeee~^_^

ayu jamal said...

2 3 ari ni makan kat kedai jek..hu hu

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in