SESI PERKENALAN ANTARA SEMUA AHLI KSRS

Hi semua
Sape penah dengar KSRS?
Ekekkkee aku baru je lapor diri jadi ahli KRSR (Kelab Suri Rumah Sedunia) ni
Kelolaan Puan Bee
Hahhahaha cayalah Bee...tabik spring kat ko

Ok memandangkan kelab masih baru
Maka bermula la sesi berkenalan kan
Ni arr dia assignment pertama yg aku kena buat

Preview

Nama penuh NORLELA BT ALI
Lebih selesa dgn panggilan Lelord......
Masa kije dulu anak buah akan panggil "CikLel"
Bile dah aktif berblog ni ada gak yg guna "MamaNajlaa"

Umur lak baru jek 33 tahun
Muda lagi kan....muahahahhaa

Asal Batu Pahat, Johor
Pastu biler dah benti kije dok Melaka
Skang ni lak merantau ke Doha, Qatar

Email paling aktif - lelalayla@yahoo.com

Status dah berkahwin la
Punya anak sorang ada rejeki mau ditambah
Nurul Ain Najlaa nama diberi, usianya 4 tahun

Comel tak kami

Dolu kije arr skang dok umah dalam proses pembesaran badan
Aku le mem terhebat dalam umah sendiri wakakakka

FB ek..meh la add aku
Hmmm twitter tu ada gak tp masih dlm keadaan blur
Nak tweet2 pun aku hegeh2 lagi ni

Banner?
Adehhh x reti nak buat
Muahahhaha aku serahkan tugas ni kat ko bleh Bee


Lela-Lelord,
ahli kelab KSRS { kelab suri rumah sedunia }

Jom join Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!Jom kite klik2

21 Gtau jek:

KuNanGKuNanG said...

wah..housewife pun ada kelab ye..mmg meletop.he3

Pn.Dyha said...

halamak. mcm best je kan? nak join tp xbuleh la.bkn full time housewife

puanbee said...

aikkk rasanya kk de banner tempah kat sha tu kan ? mananyee ? hee terima kasih join ni kak .. terharu hihihi

Lelord said...

@KuNanGKuNanG hahahah dasatkan...

Lelord said...

@Pn.Dyha bekerja pun leh join meh arr

puanbee said...

tu ade badge tu banner lah kak hehee

Lelord said...

@puanbee muahahah saja bee nak nyusahkan ko wt banner wakakkakaa

mummy_ayu said...

wah..siap ada kelab lagi..cayalah!

puanbee said...

hihik saje je ye.. tk pe buat guna gambar akk je lah comel sikit

mel haslina amir said...

salam perkenalan dr ahli kelab,,sy pun bkn full time h/wife tp join jgk

Bionic women said...

kita dah join ritu, tapi tetiba dapat kerja, x buat ler assignment nih.
tapi puan bee kata, kena buat jugak sebab x kisah ler dah dapat kerja pun..
so nak buat ler sari 2 lagi.hehe

Lelord said...

@Bionic women separuh suri la kan wkakakkaa

Mamamya said...

erkk...baru ku tahu ada club ni plak...nak join jugak tp mcm blur2 lagik nih.....take time nak faham syarat2 tu....

Lelord said...

@Mamamya jom la Is join skali..

norhidana said...

ingtkn kelab apa td lah kak... kelab rkn mude ke apa... hehehehe

msti sronok kan, msti ada bnyak aktiviti nnti....

alinac lover said...

waaa nnti bole join hehehe

IntaNBerliaN said...

wah.. jauhnya akak tinggal yer... :-)

salam kenal.. sy pun ahli ksrs jugak.. hihii

juanita said...

Hai salam kenal juga:)

ct N honey said...

jauhnya ddk.slm pkenalan

Cik Puan Zura said...

kuikuikui...
salam kenal lelord.... (dah kenal da sbnarnya)..hehe

Puan Kutu said...

dah kenal lama ekceli,tp br nie kenal secara terperinci.sy ksrs jugak..:)

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in