Cekelat Kandos

Hai uols!!
Salam ceria
Korang yg seangkatan ngan aku ingat lagi tak cekelat Kandos
Childhood memories
Ni hah pic kat bawah baru jek aku snap..
Dak kenit amik umah CikZai
Almaklum semalam darling koje malam
So aku melepak le pe lagi kan
Tatau le cekelat ni beli kat mesia ataupun mmg dah eksport ke Doha
Lupa lak nak tya
Tapi cam kecik sket arr banding yg dulu

Jom imbas kembali zaman kanak2
Kalau makan cekelat ni patah-patahkan dulu sampai tinggal petak yg tulis "kandos"
Pastu mesti kumpul sampul dia huhuhu
Alahai manisnya kenangan itu



Jom join Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!Jom kite klik2

18 Gtau jek:

Sari Yusa Ibrahim said...

hahaha... samalah Lord, kita melalui zaman yg sama & cara yg serupa bila mkn ceklat kandos tu, hihihi

Izan Ishak said...

yelah kak...part yg patahkan sampai tinggal nama kandos tu pun izan pernah buat. so sweet kan~

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

dlm paket ada 5 keping kot coklat ni..hihi..terkenang la.

Nana said...

mmg suke coklat ni
asal g kedai mak suh bli brg
sure bli ni

nieda said...

lahai...kenangan sungguh coklat tu

Mamamya said...

aku dah lama x jumpa cekelat ni....

alyyani said...

masa kecik dpt coklat ni wrapping colorful dah cukup suka kan? rasa pun best! ada jual lg ke eh?

Sha@Mama Tina said...

samalah kita..last year kakak ipar aku mengidam nak makan coklat kendos nih..perghh..jenuh mencari tapi setahu aku ada sesetengah kedai kat kota masih boleh jumpa coklat nih.. :)

Ummi AmnaAmzar said...

sama laaaa..pastu simpan lapisan yg balut cekelat tu..gesek2 kat lantai bg dia tegang..pastu main lipat2 buat mcm2..heee

Lelord said...

@Sari Yusa Ibrahim nostalgia kannn

Lelord said...

@Izan Ishak heheheh ku terkenang

Lelord said...

@Lydia Miza(Aidyl Azim) sweet sgt kan

Lelord said...

@Nanaaku rasa dulu byk gila aku mkn cekelat ni..pehh

Lelord said...

@nieda huhuhu dh lama x tau pasal cekelat ni..tetiba kat doha ni lak leh jumpe

Lelord said...

@Mamamya aku pun..ni najlaa mkn baru aku tau wujud lagi rupanya

Lelord said...

@alyyani hehehhe adaaaa kat doha

Lelord said...

@Sha@Mama Tinapehhh ngidam cekelat kandos

Lelord said...

@Ummi AmnaAmzar aah btul2 lipat2 wat mcm2

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in