P.R.I.N.C.E.S.S (♥♥,)

Pehhhh la anak dara ni
Macam2 lak dia nak

Ekekekeke ala2 mahkota lak kan

Ni hah isi di dalam

Kemain kejung lagi tangan

Gelang tangan emas dah hilang..pakai silver aje la



Jom join Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!Jom kite klik2

15 Gtau jek:

norhidana said...

ala2 mmg comei...
cantik sgt lah kak, sesuai lah utk si kenit tuh...
tp mmg gaya tgn kejung... gaya nk nunjuk gelang heheheh

mummy_ayu said...

comel je .....

mamalieyna said...

comel...girl memang....hee~

EiJa ZaQuaN said...

comeinye najlaa...
bekas & gelang tu pun cantik...

Lelord said...

@norhidana huhuhu tu la pasal pas pakai gelang heboh nk bergambo tp keras je

Lelord said...

@mummy_ayu comelkan...rantai pun ada pendant bentuk mahkota tp x beli pun hehehe

Lelord said...

@mamalieyna mama girl pun mmg geram jek tgk. Ikutkan ati mcm2 nak beli tp kang kena sound ngan darling lak huhu

Lelord said...

@EiJa ZaQuaN huhuhu mcm2 yg "princess" punya ada...cantik2

Nur Hawa Mohd Zin said...

sukanya dapat gelang batu :)

ch@ said...

perempuan kak, biasalah. kita pernah ada gelang silver mcm najlaa tu, tapi hilang masa berebut naik bas. sayang betul. lepas ni, apa mama dia ada, dia mesti nak ada juga.

notti netti said...

cantiknya box tu..berkenan lak..

Makbed said...

comeyyyy...

etiey.com© said...

cantik!

Mamamya said...

alalala....mmg ada rupa kadi princess..:D makin comel dak kecit nih....

nasazfrog... said...

wah klu org cute pakai gelang tu mmg bertambah cute.. :) salam perkenalan dr sy.... :)

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in