Karipap Apak Kiyau

Muahhahaha dari utara ke selatan
Sampai kat R&R somban isi minyak jap
Pastu ternampak motor ade kotak2 kuning kat bakang
Ade yang niaga karipap ropanya
Tengok banner cam ngeri lak
Apak Kiyau...len macam namanya
Tapi pasal nak mencoba pe salah try kan

Darling g skodeng...beli 2 bijik karipap sardin 6 bijik karipap kentang
Isi sardin kemain banyak lagi...darling arr kata
Aku x makan sangat sardin2 ni
Makan sebijik karipap kentang dah kenyang
Beso size karipap ni

Pastu teruskan la perjalanan balik melaka
Co-pilot asik nengok citer kambing biri2 jek
Dari selatan ke utara
Utara ke selatan asik ulang mende yg sama
Aku dapat dengor radio time dak kenit lelap
Adoyaiiii

Jom join Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!Jom kite klik2

7 Gtau jek:

nasri said...

hahaha...tgok tjuk entry nie trus bukak.. karipap die best sebab besar dan panas2.. name die yg pelik buat igt smpai skg.. die mniaga da lame kt petronas tu.. huu~

Lelord said...

@nasri tu arr best kan panas berdezupp sedap mkn...

Mama Zharfan said...

siyes me teringin nak mkn karipap ni :p sabar2... ;)

me dh click HB :)

kakyong said...

heheh... tak penah dengor nama karipap tu... hehehhe...

amboi jauh berjalan tu.. dr selatan ke utara, dr utara patah ke selatan... ni memang betul2 sakan berjalan...

mamalieyna said...

len macam nama karipap tu ye.hee~ sure besar tu 60sen..^_^

oooh najla, auntie suka gak citer tu..hee~

Marsha said...

HAHAHAHA.. BAGUS AR DIA DUK DIAM TGK CITE KAMBING.... KAU LEN KALI BAWAK BEKAL MP3 JE LAH..

Mama Hanim said...

good girl mmg cmtu kan najla..hehe..

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in