Besday Darling...Seharian Kami Kuo

Heheheheh smlm 22/02/11 besday darling yg ke-31
Aku x bg pape adiah pun
Takpe yg penting darling tau aku sayang dia lebih

Semalam gak seharian kami kuo
Muahahhaha umah kami tinggalkan jek
Dah gtau ngan pekerja2 yg wat renovation umah
Kami kuo so dorang buat aje keje dorang kat bakang
Pagi pas mandi g bekpes
Pastu ke Tangkak lak ade urusan sket
Dah alang2 kat tangkak g arr beli baju raya
Ekekekekke aku tamo la jd cam raya lepas
Balik2 mesia ms nak raya mana sempat nak tempah baju kan
Beli jek ready-made...hmmm x sedondon
Sementara aku masih cuti ni leh arr tempah baju

Patah balik Melaka g Jusco lak
Makan2 sempena besday darling...Resepi Rahsia jek
Ni hah dia darling...kemain senyum lagi
Tambah usia..tambah berat badan
Hahahahhaha
Takpe yanggg still loving u

Dak kenit sibuk nak makan ceri
So beli eskem single scoop aku soh budak tu boh ceri

Pasal bertiga jek kan so beli kek 2 slice jek
Satu darling, satu lagi aku share ngan najlaa

Ni tuk santapan aku... grilled ciken

Ni darling punya...stew

Ni jek masa2 tuk bersama
Sok darling dah balik doha flight pagi
Aku ngan najlaa?? Huhhuuu kami lama lagi 20 Mac baru balik


14 Gtau jek:

Shiela Latif said...

loooo...ko kena tinggal ke ling?...takper lah, tak lama tu ;)

BIONIC WOMEN said...

Selamat hari lahir, papa Najla..semoga dirahmati Illahi..
kena tinggal ek...sedihhhh..huhu

Lelord said...

@Shiela Latif uwaaaa sedih....ni bahang2 dah terasa

Lelord said...

@BIONIC WOMEN maceh eily...najlaa dah ckp nak ikut papa ms nampak papa kemas beg :(

JaJa'Z said...

happy birthday papa najlaa...kak, nak tanya sket..papa najlaa baru 31 rupanya yek?? akak plak??? takkan muda dr jaja kot?

Mamamya said...

hepi besday eri....klu ko dtg jb blh aku buatkan brownies...ehehehe....

Citarasa Rinduan said...

kak lelord...
sampaikan salam hari lahir utk papa najlaa yer..
wah..memalam tunjukkan daku kek coklat..

ku lapo!!!

Nana said...

tidakk
kek stoberi coklat
tadi aku nk oder kek ni la
kt sr
nak wat sebeday kawan2
sekali xde stock

Sha@Mama Tina said...

alamak perpisahan terasing la weh..hehehe anywy happy birthday la kat papa najlaa ek..'sihat' nampaknya :)

Lelord said...

@JaJa'Z ekekekkee aah le 31...akak 33 jek lalalalallalla

Lelord said...

@Mamamya hehehhe tq2 tatau la biler dpt g jb..xpe2 kalau ko g melaka leh arr kite jumpe

Lelord said...

@Citarasa Rinduan insyaallah akak sampaikan..dia un kadang2 baca gak blog ni

Lelord said...

@Nana bestkan kek stoberi coklat nyummm

Lelord said...

@Sha@Mama Tina perpisahan sementara :(

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in