Cenggini Rupanya.....

Huhuhu biler darling dah balik
Sumer mende kena arr wat sendiri kan

Arini g anto baju g dobi
Opsss bukan aku malas basuh yek
Kat bakang kat tgh cam kapal karam
Lagi pun aku dah pasang "langsir baru"
Leceh la nak kuo masuk
Karang kotor lak

Bab masak lak sejak balik sini mmg gantung periuk
Pastu lak tgh projek mega ni celah bedah mana le nak masak
Makan luo jek

Ni tadi tukang dari Valuemax Home Appliances tanya
Dorang nak tebuk tpt boh dapor
Eh korang nak tengok tak
Ni hah kitchen 3D yg valuemax buat
Cenggini la nanti ropa dapo aku
Ni pun aku baru tengok kat email ekekekkeke

Ni dry kitchen...
Kabinet pun bawah jek
Ade rezeki sok nak pasang atas lak
Tu pun kalau barang dalam umah aku banyak la kan

Ni lak wet kitchen

Tak sabo aku tunggu dorang pasang pintu
Kalau pintu dah ade aku nak balik Batu Pahat
Xde la buhsan sgt
Najlaa pun ade nenek..
Dorang target siap 8/3/11


Jom join Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!Jom kite klik2

16 Gtau jek:

alinac lover said...

waaa renovate ye kak~

CiK JuE said...

nanti dah siap bolehlah masak...masak mesti best dapur dah cantik...

Eda said...

waaa...cantik la..=)

Nana said...

smart beb!
serius lawa gile

nerz mimi said...

putih.... x cepat kotor ke kak... kne slalu cuci la.. tp ttp comey

Lelord said...

@alinac lover aah dh nak 2 tahun umah naru nak pasang cabinet

Lelord said...

@CiK JuE ekekeke sethn 2x arr masakkan..kalau balik sthn 3x maknanya 3x masak lalallalaa

Lelord said...

@Edamacehhhh

Lelord said...

@Nana tengkiu2..aku x sabo nak tgk real

Lelord said...

@nerz mimi ni 3D jek...real bukan putih...xpe dh siap akak wat n3 lagi.

hehehheeni pun ntah berasap ke tak dapo...biler balik mesia kompom jarang masak ntah2 tak masak langsung

Yan said...

kalau putih, bilik kecik jd besar. sama cam akak.

Em's Family said...

wah minggu depan je tu boleh siap... sekarang ni canggih yer.. ade 3D cam gini..boleh terus nampak.. bagus untuk orang macam mira yang tak ade imaginasi tinggi tengok plan :D

Sha@Mama Tina said...

simple jek tapi cantik..tak la semak mata memandang. jgn ko yg wat dia semak udah le..hehehe

mamalieyna said...

tak lama lg dah tu..waa syoknye...lawa la..^_^

Mama Kembar 3 said...

lawa laa...simple & nice, stylo! hehehe

Puanbee said...

cantik cantik bee kalo dpt dapo lawa gitu jgn harap lah org lain nk masak situ ..heee

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in